上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.3k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-8-1 03:18 PM 發表
我反而睇賀賢孖寶--- 好馬加鞭同招積仔

兩隻上季都係相當悠閒架咋,可以講係未見真章,下季收割時,2-3w冇問題...
用左一季時間比佢地成長..........睇吓今季係為成熟:041:

馬匹退役 1-8-2007

以下馬匹已告退役:-
馬名 Horse Name 烙號 馬房 退役日期
------------------------------------ ------- ---------- -----------
自由武士 LIBERAL'S CHOICE (C345 ) 蔡約翰 01/08/2007

07/08 (16)

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:-

馬名 Horse Name 烙號 由 轉至 易廄日期
------------------------------------ ------- ---------- ---------- -----------
歡樂滿堂 HAPPY ALL AROUND (D248 ) 何良 告東尼 03/08/2007

hk兄! :071:
返嚟啦... 返咗嚟啦:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-8-4 09:52 AM 發表
早晨~~!!!:071:
歡迎你:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-8-4 09:52 AM 發表
不過好快閃人~去開工:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
來季注意馬廐
蔡廐~睇吓大家買得幾多:096:
薜廐~上季好多馬減左分....又睇吓會吾會反彈:096: 再無表現可以不理:041:

蔡廐
轉數高~06/07 蔡約翰練馬師賽馬團體馬 ...
點解無(大摩)D來季注意馬馬呢?:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-8-6 11:24 AM 發表

p.1---#3 見到???:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-8-6 11:24 發表

博士點睇招積doy同好馬加鞭er....:071: :071: :071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-8-6 11:43 AM 發表

博士點睇招積doy同好馬加鞭er....:071: :071: :071:
招積仔---1400米至1600米馬,上季尾演出開始穩定,証明健康巳經好轉,估計下季能力會再進一步,處於4班會係一隻上風馬,升上3班後則會成為一匹準繩的一哩機會馬。:023:

好馬加鞭---1400米至1600米馬以上季贏馬的姿態判定成就必然不止於此,其後升班未見再進只係幕後部署手法並不急進而巳,估計今季只要健康正常征服3班一定絕無問題,假如進度理想甚至有能力於80分以上交出頭馬。:131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆