上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  28.9k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 12:43 PM 發表 查看引用來源

咁你會覺得越嚟越好玩
係架,佢地好正架,唔怕瘀,更唔會有無謂怕羞.

引用:
原帖由 degree06 於 2018-7-14 04:54 PM 發表 查看引用來源

買比利時贏:smile_40:
講真,比利時我直情覺得今屆唔得,下屆佢會係大熱.真正黃金一代,英國仔夠拼命但真係技術仲要進步.
所以.........想贏買比應該穩陣好多.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-14 05:02 PM 發表 查看引用來源

講真,比利時我直情覺得今屆唔得,下屆佢會係大熱.真正黃金一代,英國仔夠拼命但真係技術仲要進步.
所以.........想贏買比應該穩陣好多.
法國和克羅地亞呢:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-7-14 05:04 PM 發表 查看引用來源
法國和克羅地亞呢:smile_40:
未必,法國真係去到呢度,唔會俾克有摸和機會再去搏12碼贏.
點抖連續3場都打足120分鐘,克贏唔到但有交代有餘,相反法國一定想贏,而且而家個勢,入球大去贏都有可能.
利申,我真係唔想法國贏架.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 04:57 PM 發表 查看引用來源

OKOK.見係妳,未寫好都俾左妳先.
我俾返Lucy妳喇,唔同妳爭.:smile_43::smile_43:

這種感情發展模式,係呢度已見慣不怪,試問個男仔女仔係好,點會唔一早俾人認左頭,而係呢度暫時性無拖拍,可能係同香港果位仲玩緊長途,但寂寞既心情實在難以持久,而如果無上述情況又仲係available單身得既好野,實在少之又少……..而且好野未有人要通常事必有因,而在我眼前,就有 ...
兩個都要,咁就唔駛揀啦:smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-13 04:57 PM 發表 查看引用來源

OKOK.見係妳,未寫好都俾左妳先.
我俾返Lucy妳喇,唔同妳爭.:smile_43::smile_43:

這種感情發展模式,係呢度已見慣不怪,試問個男仔女仔係好,點會唔一早俾人認左頭,而係呢度暫時性無拖拍,可能係同香港果位仲玩緊長途,但寂寞既心情實在難以持久,而如果無上述情況又仲係available單身得既好野,實在少之又少……..而且好野未有人要通常事必有因,而在我眼前,就有 ...

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

我好鐘意Mandy,我想追佢
Mandy係幾型:smile_40:

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-7-13 05:39 PM 發表 查看引用來源

我好鐘意Mandy,我想追佢
Mandy係幾型:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2018-7-14 05:18 PM 發表 查看引用來源

師兄說中男人心聲:smile_o12::smile_o12:,問題係...............點安排先?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-7-14 05:22 PM 發表 查看引用來源

師兄說中男人心聲:smile_o12::smile_o12:,問題係...............點安排先?
三行人,無分先後,不分大細,hha:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆