上一頁下一頁
發新話題

成為一隻“母狗”的性歷 (update)

收藏  |  訂閱
528  86.3k

引用:
原帖由 phowong 於 2018-1-29 03:11 發表 查看引用來源

係咪好似有aika份做個套??
唔記得啦
好似係大亂交

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-29 11:14 AM 發表 查看引用來源

唔記得啦
好似係大亂交
個套都幾好睇 我記得個女仔係帶眼鏡幫人清潔條撚。。個樣都幾清純

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-29 11:12 AM 發表 查看引用來源

拔芝:smile_o05::smile_o05::smile_o05:
哈 咁易面紅,你前日做公廁個時無咁玩咩

引用:
原帖由 眼裡的身體 於 2018-1-29 11:07 AM 發表 查看引用來源

妳睇住拒地啲精係閪窿流梗出來時,妳要擘大把口接個1刻,感受難堪嗎?
但難堪裡有無俾到妳興奮先
係被人用口腔器撑大咗把口,之後條女比人輪完內射仲要命令佢痞起我把口上面流晒D精,仲要D人伸隻手指入去划D精入我口到,
我當時又被人襟住黎屌緊,條脷越想推返D精出黎,D精越流得快入喉嚨:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 phowong 於 2018-1-29 03:16 發表 查看引用來源

個套都幾好睇 我記得個女仔係帶眼鏡幫人清潔條撚。。個樣都幾清純
都算得上係經典作品

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-29 03:20 發表 查看引用來源

係被人用口腔器撑大咗把口,之後條女比人輪完內射仲要命令佢痞起我把口上面流晒D精,仲要D人伸隻手指入去划D精入我口到,
我當時又被人襟住黎屌緊,條脷越想推返D精出黎,D精越流得快入喉嚨: ...
好侮辱性呢
你係唔係好high??

引用:
原帖由 離火 於 2018-1-29 11:22 AM 發表 查看引用來源

好侮辱性呢
你係唔係好high??
班男人high d 囉

咁您依家玩得咁激,您嗰個sp,仲有無同您一對一啊?

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-29 03:24 發表 查看引用來源

班男人high d 囉
一班男人如果見到有條女可以俾佢地點玩都得,一定HIGH爆

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-29 11:20 AM 發表 查看引用來源

我當時又被人襟住黎屌緊,條脷越想推返D精出黎,D精越流得快入喉嚨: ...
噤下次不如撐大妳閪窿,之後拒地對住妳打飛機,睇下邊個能射妳閪窿!
咁又1玩妳方法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆