上一頁下一頁
發新話題

深圳 女拳手 酒吧

收藏  |  訂閱
398  43.6k

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-12-26 10:41 PM 發表 查看引用來源
kelvinwy兄,

沙咀酒吧街祗係我地慣口俗稱而己, 範圍唔係沙咀嗰邊, 所以的佬同你講 : 無, 係好合情理:smile_46:

酒吧街係沙咀牌坊既對面, 金海灣花園條福沙路 ( 嘿馬側邊 )一字排開既銀色金屬門 ...
悶去玩吓都冇防……😏

純猝諗住使3-5佰, 有飲有唱有女陪下.......係可以磨番晚嘅:smile_45:

但唔好有任何祈望..............真心说話:smile_39::smile_39:

身邊朋友一直都唔多, 其中有一個真係要顶佢個掣:smile_27:

細我3年, 有學識架, 講野成日中英各半, 極有米...淨大溫高豪港都有4個望正 North Point嘅 apartment ( 2,000呎以上 )

睇個$大, 人高大好奇/疑心重......但胆就細, 食野了哥咀之極, 數目好清, 官仔脾氣大, 酒品麻麻, 女人緣亦麻麻

口头禪 : on-9嘅...永遠行先, 有臭狐.....但唔肯面對/ 搽野, 有腸胃病底, 放屁臭到晕:smile_27:

睇到呢度大家可以評估下佢朋友緣有幾厚 ?
生意往還真係好多, 去玩去食就相對有數喇

遠既無謂提, 近期嘅 : 佢返到香港, 吹雞晚聚 ( 當然喺大陸啦 ), 揾咗間私房菜.....唔做街客架

由前菜, 頭盤, 主菜, 湯, 海鮮 到尾點, 一路食一路吊......但佢食最多喎:smile_14:

到埋單, 佢一場返到, 梗係我地羅漢請觀音喇, 但佢又唔领情喎, 要照人头扒:smile_14::smile_14:

咁跟手就去叫驚喇, 咁面相嘅野, 各花入各眼啫, 佢又意见多多, 人揀咗嘅係都要換:smile_27:

到佢就一路玩一路揀..........唔到, 成晚d女大大話話每人比佢揸咗1X次:smile_39::smile_39::smile_39:

唉:smile_39:........唔係睇在識佢2X年, 又幫過我忙, 真係唔忍佢:smile_27::smile_27::smile_27:

我想問有冇人去過布吉d酒吧呀?咩消費架?

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-12-29 12:01 發表 查看引用來源
身邊朋友一直都唔多, 其中有一個真係要顶佢個掣:smile_27:

細我3年, 有學識架, 講野成日中英各半, 極有米...淨大溫高豪港都有4個望正 North Point嘅 apartment ( 2,000呎以上 )

睇個$大, 人高大好 ...
咁睇唔似白手興家:smile_45:

佢家底小康而己, 知佢一家住九龍城福佬村道d唐樓, 唔算有錢人...........以當時計.

但佢係轉數快嘅人, 印象最深係09-10年時成曰提住隻企鹅, 圍内d朋友笑佢因lunch係330 翻版呀:smile_30:

佢話过咗12年就知佢係神定鬼:smile_34:

結果唔使我多講:smile_14::smile_14::smile_14: 佢肯定食到好應

我都要講個字 : 服

佢人係咁Q怪都仲同佢交誼2X年.........

都係為因佢9X年幫我過咗一關:smile_13::smile_13:

當時3球野一年期, 我開20喱 + 有契比佢揸手 :smile_13::smile_13::smile_13:

當日情景, 至今難忘:smile_24::smile_24::smile_24:

佢 : 一年期 + 20% ? 0n-9嘅...........
我 : 算:smile_19:........諗住起身走人:smile_43::smile_43::smile_43:
佢 : 你都0n-9嘅, 一年你轉到身就唔使揾我喇, 仲20厘........你憑乜呀 ?
我 : ................................:smile_13::smile_13::smile_13:
佢 : 3年 + 10%喇.............你起得翻身時咪唔識我就得喇:smile_34::smile_34::smile_34:

呢個就係我忍佢嘅主因, 一飯之恩難回報呀:smile_39:

引用:
原帖由 haljordon 於 2017-12-30 01:02 發表 查看引用來源
佢人係咁Q怪都仲同佢交誼2X年.........

都係為因佢9X年幫我過咗一關:smile_13::smile_13:

當時3球野一年期, 我開20喱 + 有契比佢揸手 :smile_13::smile_13::smile_13:

當日情景, 至今難忘:smile_24:: ...
啊,咁佢應該有個人之處,見別人之不見,同埋佢對朋友應該都唔係咁差,無趁火打劫,仲俾條路黎行,我都敬佩呢D人

講咗好多離题話, 要講返酒吧:smile_38:

以住の個人經歷 + 大勢所趨 : 大陸K吧會自然淘汰, 雖然我都唔想:smile_42:

1. 租贵
2. 無女入行 : 依家大陸d女, 有d姿色都諗住走出去揾大錢, 唔會埋酒K場
           ( 有都流失快, 唔靓嘅...........有無都一樣啦 )
3. 假酒 + 劏客
4. 要助養 : 鴨仔/女, 所長之類
5. 底面單, 睇小眼都比人呃
6. 硬件永不更新, 仲會屈d貓咗嘅客赔償
7. 客都係人, 會老會消失, 呢輩後生都唔玩廳K, 房K ? 量贩一街都係, 仲平好多添
8. 大陸老細揾快錢心態, 祇看今天

各位師叔伯弟兄, 有無高見 :smile_41:

引用:
原帖由 haljordon 於 28/12/2017 08:01 PM 發表 查看引用來源

睇個$大, 人高大好 ...
Down town Coal harbour新鴻G做developer,史丹尼公園旁边,
我睇住佢起,幾年前開賣加纸5舊一呎,E家升到1500有幾巴閉,香港揸幾間九龍站物業好過啦
今日大温地產强国人玩晒,香港人見到尾燈當你赢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆