上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
614  16.7k

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-16 11:46 PM 發表 查看引用來源

我會ga na..但係我食咁多野 返黎要跑多幾多km先消耗到呀:smile_o03:
我仲要起下個月飛之前操返個川子腹肌Ga:smile_o03:
係架,唔係到時候就唔好睇,哈

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-16 11:47 PM 發表 查看引用來源

唔緊要 我地傾d野好普通ge:smile_o05:
明明見到唔係

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-16 11:44 PM 發表 查看引用來源

你飛過黎 我order多一份比你:smile_o10:
係咪台灣啊? 係咪真係得架...?
你點啊? 發生左咩事牙....:smile_o03:

引用:
原帖由 謊塘老師 於 2017-2-16 11:49 PM 發表 查看引用來源

我哋實撐你喎
加油呀,唔開心要搵人講,唔好屈喺個心到
但我ge傾訴方式同人地好唔同:smile_13: 唔係個個人都okay

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-2-16 11:51 PM 發表 查看引用來源

係架,唔係到時候就唔好睇,哈
:smile_o03: 所以唔可以食得咁放肆

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-16 11:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o03: 所以唔可以食得咁放肆
咁又未必既,食完甜野都可以唔會肥咁多既

引用:
原帖由 araz 於 2017-2-16 11:53 PM 發表 查看引用來源

但我ge傾訴方式同人地好唔同:smile_13: 唔係個個人都okay
未試過又點知幫你唔到喎
冇問題解決唔到係你肯唔肯去解決問題

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-2-16 11:53 PM 發表 查看引用來源

係咪台灣啊? 係咪真係得架...?
你點啊? 發生左咩事牙....:smile_o03:
有咩唔得wor.. 俾人放飛機多.. 我又鍾意靜.. 就係咁 開始習慣自己一個周圍飛
其實係我ge壞習慣 我一有壓力 覺得自己唔係好對路 就想飛
我ge模式係 今日想飛 聼日book 後日就走:smile_44:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-2-16 11:52 PM 發表 查看引用來源

明明見到唔係
咁你要努力d追post na:smile_o01:

引用:
原帖由 Kan0926 於 2017-2-16 11:55 PM 發表 查看引用來源

咁又未必既,食完甜野都可以唔會肥咁多既
:')至少要firm  如果唔係 我唔敢著bikini
要披毛巾行:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆