上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
510  91.4k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-5-5 08:46 PM 發表 查看引用來源
最近心情麻麻, 因為發生左好多白痴野
見個post就沉,出少少野,睇下大家有冇興趣睇落去
有人問我同大少係汀九個晚唔係好sweet咩?點解覺得還可以? 其實我係無將d好sweet既野無講出黎, 例如當晚大少有做小小運動( ...
我就留意張相多d

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-5-5 08:46 PM 發表 查看引用來源
最近心情麻麻, 因為發生左好多白痴野
見個post就沉,出少少野,睇下大家有冇興趣睇落去
有人問我同大少係汀九個晚唔係好sweet咩?點解覺得還可以? 其實我係無將d好sweet既野無講出黎, 例如當晚大少有做小小運動( ...

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2016-5-7 02:46 AM 發表 查看引用來源

又手殘篤錯位…… 唉

第一題
咸故:得一種味道,越咸越好,最緊要夠淫夠露骨,文筆鋪排係為咗高潮迭起。例:啲調教文呀、食後報告呀之類。
甜故:以sweet sweet行先,對文筆要求較高,起承轉合要清楚合理,如果唔係就會覺得假,咁就sweet唔到咯。不過甜還甜,好似食西瓜咁,落啲咸係會加強甜味嘅。例:淫yee妹妹啲post囉(擺明擦鞋)。

第二題
呢個情況明顯係趁我瞓著咗就除晒衫攝喺我後面等我醒,到我醒咗擰轉身就指住個嘴仔要我錫落去啦。
呢張相真係好鬼sweet啫,又有少少鹽花,正呀

張相好sexy,好想同你咀咀。
第一條答案:咸故,花大量字眼形容啪啪,描述做愛情況,同性器官嘅形容,冇咩點形容女主角嘅心情;似4仔,而甜故,就花大量篇幅形容主角們心路歷程,感覺,做愛情景唔係主菜,只係點綴,唔使細緻形容(不過有就最好)。
第二條答案:係咪想比人錫,夾埋條事業線出嚟引人

大家都咁認真答,我決定唔到要俾相邊個丫
其實當時我影個張相係為左索吻
野涼ching~識我咁耐應該都知我全唔全裸同沖唔沖涼係無關係,基本上我一返到宿舍就除3。
Chichalkip ching~賣口乖係無用架
Btw係淫yee個名太深入人心定點?點解個個都叫我做淫yee,明明個個先係分身
不如答岩既ching pm話我知想要咩相,如果有既我就pm俾你地,無既我就是但俾張相。不過睇完相要乖乖地係post度講下對張相既感覺架,唔乖我會嬲架

可能因為個淫字而深入人心:smile_o01:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-5-8 04:38 PM 發表 查看引用來源
大家都咁認真答,我決定唔到要俾相邊個丫
其實當時我影個張相係為左索吻
野涼ching~識我咁耐應該都知我全唔全裸同沖唔沖涼係無關係,基本上我一返到宿舍就除3。
Chichalkip ching~賣口乖係無用架
Btw係淫yee個名 ...
賣口乖冇用,咁用口服侍你就有用啦

BB張相真係好誘人,真係好想錫勻摸勻所以地方然後狠狠咁插你一鑊
當然一鑊之後仲要好多鑊啦

跌到落第2版,唯有喺淫娃後面推下先,爽嗎?

都唔算難度高,試吓影啦

引用:
原帖由 Chichalkip 於 2016-5-8 07:36 PM 發表 查看引用來源

賣口乖冇用,咁用口服侍你就有用啦

BB張相真係好誘人,真係好想錫勻摸勻所以地方然後狠狠咁插你一鑊
當然一鑊之後仲要好多鑊啦
小心精盡人亡wo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆