上一頁下一頁
發新話題

Thanks all.

收藏  |  訂閱
1.4k  138.1k

引用:
原帖由 惋晴 於 8/2/2016 04:20 PM 發表 查看引用來源
嘻嘻,咁多人話miss左,咁到底幾時玩限定先無咁多人miss啊~~~?

當然係即興先好玩啦。有突發性!

但,最好同男人們“黃金放雀時間”(即8-11pm)同步。方便大家同步J。

到時全港數萬男仔,個個突然鬼上身咁跑入房或廁所,攞住盒紙巾,仲閂埋門,真係唔知佢哋搞邊科!

引用:
原帖由 wongchuting 於 2016-2-8 02:37 PM 發表 查看引用來源

依家開始緊貼個post
整多次限時實跟到
尋晚訓左
:smile_o13:係咪呀?實跟到甘嚴重?:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 guthrie 於 2016-2-8 02:43 PM 發表 查看引用來源

當然係即興先好玩啦。有突發性!

但,最好同男人們“黃金放雀時間”(即8-11pm)同步。方便大家同步J。

到時全港數萬男仔,個個突然鬼上身咁跑入房或廁所,攞住盒紙巾,仲閂埋門,真係唔知佢哋搞邊科!

...
好啦~~聽你話,呢段時間玩限時啦:smile_o13:
不過我再唔提早通知你地又會比人煩架啦><

今次post p.8 ge無格相,你話好唔好?:smile_o05:

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-8 03:01 PM 發表 查看引用來源

:smile_o13:係咪呀?實跟到甘嚴重?:smile_o01::smile_o01:
秒回你

宣布~~~

我知琴晚好多人miss左,但其實我唔中意你地pm我,叫我比返你地~:smile_o08:

我好懶架唔中意私聊私send相,
見你地甘慘慘豬,夜晚黎多次限時啦,
今次miss左真係唔準再問架啦~!!

今次限時post...琴晚ge相、p.8 無格板、錄音,同埋今次呢張無格版,算唔話得啦掛?
所以miss左就你走寶架啦:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

:smile_o09:今次限時資訊~~~~
限時18分鐘
頁數會係p.8-18 (好意頭:smile_30:)
時間就~~~~~~~8:18:smile_o01:

多謝惋晴
今晚8:18? 食飯中不過都跟實~

引用:
原帖由 wongchuting 於 2016-2-8 03:15 PM 發表 查看引用來源
多謝惋晴
今晚8:18? 食飯中不過都跟實~
食飯重要定睇相重要,就自己決定啦:smile_o10:

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-8 03:17 PM 發表 查看引用來源

食飯重要定睇相重要,就自己決定啦:smile_o10:
殺死人

你說完放相時分秒

記著放錄音

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆