上一頁下一頁
發新話題

((重整相片#1215)) D妹與香討師兄巧合的遇上

收藏  |  訂閱
1.6k  120.6k

引用:
原帖由 askalpk 於 2015-10-4 08:19 PM 發表 查看引用來源
飲多d水⋯(我好似剩識叫人飲⋯水)
點止飲水 食喇叭牌差唔多

我以前做開CD ROM,成日睇師姐們嘅post,睇撚到鳩硬就會去打老飛,成日都覺得「屌,我點撚會咁好命食到呢度啲女呀?」久而久之 我感到攰了 唔再上呢度睇post 免得自己做葡萄撚 因為果種感覺往往令人好失落 睇得多更會令人感到寂寞

點知有一次 我喺某交友平台俾人屌完老母之後就有一個好温柔嘅女仔問候我 之後先交心後交手...再之後佢竟然同我講佢係我以前成日上嚟追開post嘅Miss36D... 能唔能夠咁好運呀? 係誇撚張架喇 真係用好運嚟形容囉... missing you😉 唔止D cup嘅D妹

各位師兄加油。。。我呢條毒撚都可以脱毒 你地都得嘅

百屌得屌!

引用:
原帖由 bcm 於 2015-10-4 20:12 發表 查看引用來源
你問阿d 咪夠,問我呢啲配角做咩^^

阿b 你又點會係配角

咁 D妹係已經私有化咗?

引用:
原帖由 純情住家男 於 2015-10-4 08:23 PM 發表 查看引用來源
我以前做開CD ROM,成日睇師姐們嘅post,睇撚到鳩硬就會去打老飛,成日都覺得「屌,我點撚會咁好命食到呢度啲女呀?」久而久之 我感到攰了 唔再上呢度睇post 免得自己做葡萄撚 因為果種感覺往往令人好失落 睇得多更會令 ...
:smile_o12::smile_o12:

我都想私有化 講講下又扯旗🙈

引用:
原帖由 純情住家男 於 2015-10-4 08:23 PM 發表 查看引用來源
我以前做開CD ROM,成日睇師姐們嘅post,睇撚到鳩硬就會去打老飛,成日都覺得「屌,我點撚會咁好命食到呢度啲女呀?」久而久之 我感到攰了 唔再上呢度睇post 免得自己做葡萄撚 因為果種感覺往往令人好失落 睇得多更會令 ...
有點好奇,用那一個平台

引用:
原帖由 miss36D 於 2015-10-4 12:49 AM 發表 查看引用來源
Hello 我係D妹,2015年既新手:smile_40: 多多指教!
打個招呼先:smile_30:

是咁的,我有野分享!!早前係一個社交通訊軟件到認識左一個網友
佢係個好 ...
好廹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆