上一頁下一頁
發新話題

新手小妹,我..和我的制服哥哥~黑絲相#965, 新文#925

收藏  |  訂閱
1.0k  206.5k

支持小妹,有冇腳板腳趾睇:smile_o05:

有乜嘢遊戲?

等緊玩~樓主快D 返~~~ ^^!

特備小節目來喇。 :smile_o15:

******轉玩法先**********如果我個post到#600。就除一件影相放上來,而第#601佢
留言叫我除咩就除咩不過規矩就係冇得重新編輯個post.如果中佐#601之後冇
叫我除,我就唔除o架喇。。:smile_44::smile_o09:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-26 02:27 PM 發表 查看引用來源
哥哥話大家可以投票除我身上任何一件你最想我除既物件。
而最多人投果樣既物件,“同埋”講得最有創意既勝出者,可以私下得到一張我“特別”為佢影既相:smile_o05: :sm ...
一定係絲襪.......等我可以睇下你條腿夠唔夠白

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-26 02:27 PM 發表 查看引用來源
而最多人投果樣既物件,“同埋”講得最有創意既勝出者,可以私下得到一張我“特別”為佢影既相:smile_o05: :sm ...
哈哈,最有創意...唔通耳環咩,哈哈

引用:
Bra 等我睇下你粒linlin hahaa

要除當然係性感小底底啦, 不過要著返條性感短裙, 最好剛剛過 pat, 下面真空咁樣就最正:smile_47: 不過天氣咁凍小心冷親

引用:
最好whitedark妹妹咩都冇著只著一件大碼t恤
然黎靜係除你件t恤:smile_o13:
入返正題,最想最想除左你條底底,最好寄埋比我:smile_o05:
用途係咩就自己諗囉:smile_o11:

引用:
原帖由 whitedark 於 2013-12-26 14:27 發表 查看引用來源
除底底, 但有黑絲襪....

聞下你妹妹同黑絲既味道夾唔夾 ^^~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆