上一頁下一頁
發新話題

奸計得逞..中伏了..(update p.6)

收藏  |  訂閱
387  54.0k

引用:
原帖由 沙律lok 於 2012-10-7 16:39 發表 查看引用來源

敢做敢認wor..你同佢係咪keep緊嫁?
你咁講係你比面我咋,thanks

呢d野冇得呃,系度講出來就預左人地會知,除非己莫為:smile_o13:
我同佢系keep contact緊啊,系好朋友來:smile_o12:

唔系俾面ga,我真心覺得唔系果個裡有,可能性好低!!妳絕對有呢個能力吸引小dee dee:smile_15:

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 04:45 PM 發表 查看引用來源

呢d野冇得呃,系度講出來就預左人地會知,除非己莫為:smile_o13:
我同佢系keep contact緊啊,系好朋友來:smile_o12:

唔系俾面ga,我真心覺得唔系果個裡有,可能性好低!!妳絕對有呢個能力吸引小dee dee:smile_15:

...
我都有d覺!!!

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 04:34 PM 發表 查看引用來源

好事來,幾系話你得意啊c hing:smile_15:
佢會對你母愛氾濫

好過系啊叔:smile_15:
又係呀佢乜都問我。。。

引用:
原帖由 沙律lok 於 2012-10-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

最緊要係適當時候表現出你成熟既一面就得啦

Haha

引用:
原帖由 cncool 於 2012-10-7 16:47 發表 查看引用來源

我都有d覺!!!

多謝support

引用:
原帖由 angelab 於 2012-10-7 16:51 發表 查看引用來源

又係呀佢乜都問我。。。

甘就very gd ~~事事都take care 你,真幸福!

引用:
原帖由 一名大食男 於 2012-10-7 04:41 PM 發表 查看引用來源
嘩~25版~

皆因我無聊就走上黎厄人陪我吹水

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 04:45 PM 發表 查看引用來源

...
咁對你好朋友好d啦,
如果我有你講既依個能力,可唔可以吸引d成熟男,哈哈

引用:
原帖由 cncool 於 2012-10-7 04:47 PM 發表 查看引用來源

我都有d覺!!!

你2個私底下夾埋嫁

引用:
原帖由 洗碗男 於 2012-10-7 05:23 PM 發表 查看引用來源

甘就very gd ~~事事都take care 你,真幸福!
哈哈連拉親叫我唔好再踢波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆