上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.7k

唔亂咩?有D CHING C姐都唔識留CM。。。
引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-29 13:37 發表 查看引用來源
哈哈,你唔算啦!咁專情!

回覆370 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-29 01:40 PM 發表 查看引用來源其實有時做人傻傻地幾好,太過執著返而。。。。。:smile_o08:
岩!不過呢樣野好難改,我都學習緊!

引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-29 01:36 PM 發表 查看引用來源
鬥快?男人邊中意快...:smile_34::smile_34:

傻瓜...:smile_30: 你攪咩ar

都唔係既,經過D 事會變得快D。
引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-29 13:43 發表 查看引用來源
岩!不過呢樣野好難改,我都學習緊!

回覆371 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-29 01:42 PM 發表 查看引用來源唔亂咩?有D CHING C姐都唔識留CM。。。
睇文字咪覺得好似一個接一個,但其實只係f同t係真係在你心中。。。
要寫,我都可以有好多人係我人生中出現... 唔係亂既

回覆373 #的帖子

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2012-1-29 01:43 PM 發表 查看引用來源傻瓜...:smile_30: 你攪咩ar
乜野:smile_41::smile_41:

回覆374 #的帖子

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-29 01:47 PM 發表 查看引用來源都唔係既,經過D 事會變得快D。
等你分享 哈哈

引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-29 01:51 PM 發表 查看引用來源
乜野:smile_41::smile_41:

我去踢ball la...88肥豬:smile_38:

回覆378 #的帖子

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2012-1-29 01:52 PM 發表 查看引用來源我去踢ball la...88肥豬:smile_38:
叫我肥豬:smile_22: 臭wai!!!!"

Part XIX
過左一個星典G都無打過比我,我諗佢隻腳都無乜事,咁我都已經無放係心度,其實可以叫唔得左.我繼續我既頹廢,過左唔知幾耐,我諗個幾月,G打黎

G: 得唔得閒飲杯野? (聽把聲唔幾開心)
我: 妳隻腳仲有無事?
G: 無事啦,咁耐都仲有事咩.
我: 對唔住
G: 咁得唔得閒飲杯野?
我: 我都係打緊機,無乜問題既(都想睇下佢隻腳有無事)
G: 咁我去機舖搵妳啦

G 黎到機舖,企左係我後面睇我打機,我可能大專心打機,都唔知佢黎左!到打嬴左先叫我,我地出左D 飲咖啡既地飲飲野,坐底左,叫左野之,我就問G

我:妳點呀? 無再去覆診咩?
G: 有,不過BF 同左我去,所以無叫妳.
我:唔好意思,咁睇左幾多錢?我比返妳啦
G: 唔洗啦
我: 好似唔幾好,係我整傷妳
G: 得啦,呢餐妳架啦
我: 呢餐?呢餐得兩杯咖啡咋喎..
G: 咁今日妳包晒啦
我: 錢我就無, 但都應該夠妳今日掛.
G: OK,咁我地第一站去LV買袋先
我: (心諗,乃野啦,都未識比反應)
G: 講笑咋,陪我去公園行啦
我: (鬆返口氣)我地杯野都未飲喎..
G: 咁咪羅埋去公園飲羅
我: 哦..
我地行左去附近既公園,G又唔講野,我又唔知講咩,我就係度周圍望下.
G: 係度昅女呀?
我: 唔係呀
G: 咁有咩睇呀? 咁大個靚女度都唔撩下我傾偈,係度周圍望.
我: 傻笑一笑,妳同我出街唔驚比BF知咩?
G: 唔驚喎,妳好驚咩?
我: 好似怪怪地咁
G: 有咩咁怪,佢都可以同第2D 女仔去街去到攬攬錫錫,我地只係行下公園,算係D 咩.
我: (心諗,又乃野,比人做左磨心),妳BF 有第2個?
G: 以我所知,已唔2個
我: 係呀?咁妳仲同佢一齊?
G: 鍾意一個人就係咁傻, 希望等到最後做勝利者
我: (唔知講咩好)咁..好咩?
G: 唔好架,但起碼仲有機會同佢一齊
我: 聽到個心好酸,但又比唔到咩反應
G: 唔洗理我,我係度亂UP
我: 飲唔飲D野?
G: 我地手上咪有2杯咖啡羅,傻佬,想閃呀?
我: 係喎..唔記得左
G: 傻佬
我: 唔知講咩,又靜左落黎
G: 不如去唱K 羅?
我: (又唱K) E+ ?
G: 唔夠錢呀? AA LA
我: 咁又唔係,真想去? (其實係唔想去唱,因為唱緊既都係D 唔開心既歌,真係驚到時係我失控)
G: 去啦,好耐無,好想唱下.
我: 哦..咁去啦.

去到K度,G係咁唱,而我就陪坐,唔係好想唱
G: 做乜唔唱呀? 我唔會笑妳唱得難聽果喎.
我: 唔係,唱歌好唱聽啫,驚凍親妳.
G: 得啦, 黎X咪又係成日走音都可以做4大天王啦.,唱下O者唔洗死既,同埋妳話左今日陪我果喎..唔好懶貓.
我:咁只好點D無咁傷心既歌,希望唔會"軒"起我既情緒.
G: 估唔到你唱歌咁好聽喎 (唔好信,老牛聲就有)
我: 老牛聲都話好聽..??/
G: (佢另則左個人,雙腳放左梳化度,慢慢背脊挨住我既右手)
我: 望一望佢,覺得佢好似係度喊緊,但無乜聲,唔想比我見到,所以另則左個人,我繼續唱歌,等佢可以舒緩下,過左一陣,我點左好多歌,由得佢開住伴唱,而我其實都唔係好得,就起身叫左2SET啤酒飲.

http://www.youtube.com/watch?v=C43x3Tz01ek

[size=+2]等了又等 - 陳潔儀     但願栽花可以忘掉傷感     季節變遷了 始終不改我心     但願你未在人生中消失     抹掉眼淚為你再等   *時日秒秒細緻像塵     仍為你記錄了在何年何月與日     曾是愛過便叫人興奮     縱讓折磨的心 等了又等   #愛著你 掛念你     渴望你前來和我接近     花也哭 花亦笑     似在說 無望也不要緊   +我願意 有日會     一覺甦醒這夢會變真     你若有日回來 重生多可愛     盼為我 親這心 深深去吻     但願花朵可以陪伴一生     季節變遷裡 細數天天變更     動物作伴未能開解痴心     暗地裡又為你再等     重唱 *,#,+     愛著你 掛念你     你便會前來和我接近     心也哭 心亦笑     有著你從沒半點缺少     這是你 再望你     怎會猜想這夢會變真     你是這樣會來 情景真可愛     在令我 心裡多興奮

待續..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆