上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:40 AM 發表

D女女係半夜先會布陞b夜玩QQ遊戲玩到悶就會加人嫁啦
qq遊戲...閣下有無玩呢???我就無玩過了:smile_35:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:40 AM 發表

D女女係半夜先會布陞b夜玩QQ遊戲玩到悶就會加人嫁啦
有時試過一次同5個講~~:smile_38:
我前幾日都識過五六個...結果應唔切...佢地又好似急住乜咁..慢少少又吹的了

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:44 發表

qq遊戲...閣下有無玩呢???我就無玩過了:smile_35:
都幾好玩嫁~~~而且有時都可以識到女

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:27 AM 發表

咁又係..你同時間會媾幾多個呢
不過有樣野想問..好怪..點解日日半夜三四點特別多人加既:smile_41:
有幾多件便溝幾多件﹐都唔系件件可以即食啦

[quote]原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:45 AM 發表

都幾好玩嫁~~~而且有時都可以識到女 [?/quote]
用返繁體2005qq就玩到?要唔要set野先架

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:45 AM 發表

我前幾日都識過五六個...結果應唔切...佢地又好似急住乜咁..慢少少又吹的了
你同佢地你唔識打字﹐所以咪慢﹐甘咪掂囉

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:48 發表
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:45 AM 發表

用返繁體2005qq就玩到?要唔要set野先架
不用的~~~

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:45 AM 發表

我都有玩﹐但是點識呀﹐加佢都唔一定覆你。
講野又唔夠時間

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-9 02:47 AM 發表

有幾多件便溝幾多件﹐都唔系件件可以即食啦
我都係咁諗...但係我真係唔明點解佢地成日都要玩web cam...真係好煩..
又一件扒:')

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-9 02:49 AM 發表

你同佢地你唔識打字﹐所以咪慢﹐甘咪掂囉
但最慘係..我同佢地講我做文員的..:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆