上一頁下一頁
發新話題

~生~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  65.0k

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-2-20 04:27 AM 發表 查看引用來源
閃過~~~:smile_43: :smile_43:
拉住:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:28 AM 發表 查看引用來源
拉住:smile_o01::smile_o01:
我係一隻冇腳既雀仔~~~:smile_03::smile_03:

所以你拉我唔到~~~:smile_46:

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:28 AM 發表 查看引用來源
我諗佢唔係住川龍果邊掛:smile_43::smile_43:
唔會掛~~~~~~~~

引用:
我諗佢唔係住川龍果邊掛:smile_43::smile_43:
果然聰明

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-2-20 04:31 AM 發表 查看引用來源

我係一隻冇腳既雀仔~~~:smile_03::smile_03:

咁你個網名就要改啦~~~~~

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:31 AM 發表 查看引用來源

果然聰明
:smile_o08::smile_o08:    得閒有冇去飲茶同上山

引用:
原帖由 bb狗 於 2011-2-20 04:31 AM 發表 查看引用來源

錯  係有繩既狗仔:smile_o01:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-2-20 04:26 AM 發表 查看引用來源

等我羅列一下..食野方便, 有兩個戲院, 多浴骨場, 好多篤波打牌的地方.. 行一條街就會有 OK 同 7 仔... 四周有時鐘同埋 141...
每一個大型屋苑都會有 PK or Welcome... 好多地方開廿四.. 有糖水鋪... 又有電腦商 ...
腦場我去黃金好過~~~~~~~

引用:
原帖由 馬場我話事 於 2011-2-20 04:32 AM 發表 查看引用來源
:smile_o08::smile_o08:    得閒有冇去飲茶同上山
我未試過上山呀.. 我知荃灣向城門隧道方向有一個好好的茶館, 好多人都鍾意去, 而且專門帶女睇日出的添

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-20 04:32 AM 發表 查看引用來源
咁你個網名就要改啦~~~~~
改唔到架喎:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆