上一頁下一頁
發新話題

分分鐘需要你~~ (加左相喇~~@ No.141)(再加多一張@No.521) 我好嬲呀 !!!

收藏  |  訂閱
618  72.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-21 04:44 PM 發表 查看引用來源

拍左耐左,多數都係咁~
唔係吖! b姐,我 gf係怪人黎架…佢成日話自己1個人生活好過有男人喎…唔駛煩喎…又唔鐘意做…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-21 04:44 PM 發表 查看引用來源

拍左耐左,多數都係咁~
咁你同男友拍左幾耐拖呀 ?
我同阿 Matt 都就黎兩年了~~

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:46 PM 發表 查看引用來源

哦~~原來係咁~~~
咁你話我慘唔慘吖!2-3 個月先1次,仲好求其咁比我…唉…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:47 PM 發表 查看引用來源

唔係吖! b姐,我 gf係怪人黎架…佢成日話自己1個人生活好過有男人喎…唔駛煩喎…又唔鐘意做…
咁又真係有 d 咁嘅人架喎....:smile_13:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-21 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁你話我慘唔慘吖!2-3 個月先1次,仲好求其咁比我…唉…
咁都幾慘....

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:47 PM 發表 查看引用來源

無呀 ~~~ :smile_44:
哈哈!原來係乖乖女一名, Matt Matt 真幸福,溝到一個你咁好既女仔…:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:43 PM 發表 查看引用來源

咁不如你試吓改變吓佢先啦...
可能得呢~~
試緊啦, 但唔多有效囉, 其實都幾攪笑, 佢唔鐘意我插, 佢話入咗唔舒服, 好似有嘢頂住咁......反而佢鐘意我用手, 有時幫佢攪完, 我都無哂feel, 佢又唔會幫我吹返大........結果就係咁了事.......其實試過好多嘢, 玩具啦, 杜記嘅吹情液, 等........但係都唔係好得, 原來歡愉嘅性愛唔係必然, 係可遇而不可求嫁.......:')

引用:
原帖由 『Aoi』 於 2011-1-21 04:47 PM 發表 查看引用來源

但B豬好精彩喎:smile_47:
我............我好鐘意做愛................
不過唔係人人好似我咁唔要面架麻:smile_30:

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:49 PM 發表 查看引用來源

咁又真係有 d 咁嘅人架喎....:smile_13:
衣加有 gf = 無 gf ...真係一樣米百樣人…以前都唔知…

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2011-1-21 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁你同男友拍左幾耐拖呀 ?
我同阿 Matt 都就黎兩年了~~
我成3年喇~~~~~~~~愈來愈鐘意同我男朋友做:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆