上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  34.7k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 06:47 PM 發表 查看引用來源

初初不好受,後來沒有了,因為我的方向清晰了:smile_15:
最巴閉係你啦 :smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 06:45 PM 發表 查看引用來源

間吾中會有,但二擇其一,我會選擇過浪子的生涯:smile_35:
不要把嫖客兩字美化為浪子:smile_o14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 06:47 PM 發表 查看引用來源

初初不好受,後來沒有了,因為我的方向清晰了:smile_15:
Sn找她卄十幾次也真的不簡單...火山龍兒:smile_o06:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-23 06:53 PM 發表 查看引用來源

最巴閉係你啦 :smile_o16:
恩,你巴閉啲,你攞第一

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 06:57 PM 發表 查看引用來源
不要把嫖客兩字美化為浪子:smile_o14:
哈哈哈哈哈 :smile_35: :smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 07:02 PM 發表 查看引用來源

恩,你巴閉啲,你攞第一
他稍後吃飽又可以並肩看電視:smile_o05:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 07:03 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈哈 :smile_35: :smile_15:
有供便有求......食物鏈的一環:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-23 07:00 PM 發表 查看引用來源
Sn找她卄十幾次也真的不簡單...火山龍兒:smile_o06:
我承認我有少少鍾意佢,但當自己再諗深一層,發覺現實不是這回事的,所以把事情擱置了,有時吾係我想諗咁長遠,而係將來會發生的事/引申出來的問題很客易便想像到的,既然這樣,又何必盲目開始呢???

可能你又會話我諗得太長遠,太負面,哈哈...

我去食飯先,等陣再傾,你地吾好走呀:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-23 07:12 PM 發表 查看引用來源
我去食飯先,等陣再傾,你地吾好走呀:smile_15: :smile_15:
你記住返黎呀, 我真係等你架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆