上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第35回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.3k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:56 AM 發表 查看引用來源

咁攰都值得啦...好快就收工架喇...今日早D 抖啦
有排啦:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 11:55 AM 發表 查看引用來源

仲要叫老豆食面~之後再拉細佬落水~其實係佢肚餓之MA~:smile_o01:
係喎..個衰仔好鬼馬架
上次婆婆打黎問佢做哂功課未, 問佢o係屋企做緊咩, 同佢傾下偈咁,  o個時佢打緊機, 嫌婆婆阻住佢, 就同婆婆講, 你唔好講咁好野啦...你每講一個字聲帶就會震好多下架...你講咁多野會好傷架

之後我mummy 打比我同我講, 笑鬼死我呀:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 sansun654 於 2009-8-17 11:56 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: 早呀...澄澄
DEEDEE咁得閒入黎坐呀~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-17 11:57 AM 發表 查看引用來源
綺夢就有:smile_30:
咁唔怪得你咁累LA~:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 11:56 AM 發表 查看引用來源

好呀~好呀~:smile_o05:
但係到時要同佢講咩話先得KA~:smile_o06:
講廣東話得架喇, 分分鐘佢仲講得叻過我添呀

引用:
原帖由 TSCSC 於 2009-8-17 11:54 AM 發表 查看引用來源

到時黎得到的話...我實黎既:smile_o01:
甘要幾時先知黎不黎到呀~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:59 AM 發表 查看引用來源

係喎..個衰仔好鬼馬架
上次婆婆打黎問佢做哂功課未, 問佢o係屋企做緊咩, 同佢傾下偈咁,  o個時佢打緊機, 嫌婆婆阻住佢, 就同婆婆講, 你唔好講咁好野啦...你每講一個字聲帶就會震好多下架...你講咁多野會好傷架; ...
你個仔几大呀:smile_o10:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:59 AM 發表 查看引用來源

係喎..個衰仔好鬼馬架
上次婆婆打黎問佢做哂功課未, 問佢o係屋企做緊咩, 同佢傾下偈咁,  o個時佢打緊機, 嫌婆婆阻住佢, 就同婆婆講, 你唔好講咁好野啦...你每講一個字聲帶就會震好多下架...你講咁多野會好傷架; ...
佢真係好多娛樂喎~
證明佢平時都有睇電視~:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 11:59 AM 發表 查看引用來源

DEEDEE咁得閒入黎坐呀~:smile_o01: :smile_o01:
:smile_o05: 掛住你...等你返泥

引用:
原帖由 TSCSC 於 2009-8-17 11:56 AM 發表 查看引用來源

好多人打佢主意bor:smile_o01:
我會好好咁保護佢架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆