上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 10:11 AM 發表 查看引用來源
其實我唔會買好多至在見識下,我未去過
妳攞個旅行gap去, 就唔洗令到dog dog 咁囉

引用:
原帖由 大宅男 於 2009-8-14 09:49 AM 發表 查看引用來源
......樓主想識咩嘢類型男人呀...??:smile_53:
當然是正經唔花心和對我好的男人喇:smile_o05:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 09:52 AM 發表 查看引用來源
你地真係無人陪我去美食展呀:smile_o03:
I'm free today, may I:smile_o05: :smile_o05: ??

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 10:14 AM 發表 查看引用來源

可能有美女,美女廚房麻
咁仲多人啦:smile_27:

引用:
原帖由 iamgambler 於 2009-8-14 10:14 AM 發表 查看引用來源

妳攞個旅行gap去, 就唔洗令到dog dog 咁囉
唔會喇。你估我開舖頭入貨。我諗住當行街咁行,好有興趣先買

引用:
原帖由 chefung 於 2009-8-14 10:10 AM 發表 查看引用來源

嘩~~
好多師奶會去呀?
打咗招呼先:各位早晨!

入正題!

咦,根據邏輯推論,Cherry sir話好多師奶會去,

由於好多師奶會去,

而樓主會去,

所以樓主係師奶!

哪,Cherry sir,你轉個彎話樓主係師奶!!!!你死哪!:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 10:17 AM 發表 查看引用來源

唔會喇。你估我開舖頭入貨。我諗住當行街咁行,好有興趣先買
女人行街, 行行吓, d買野興趣就返曬嚟 , 最後又令到dog dog 咁:smile_27:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-8-14 10:21 AM 發表 查看引用來源

打咗招呼先:各位早晨!

入正題!

咦,根據邏輯推論,Cherry sir話好多師奶會去,

由於好多師奶會去,

而樓主會去,

所以樓主係師奶!

哪,Cherry sir,你轉個彎話樓主係師奶!!!!你死哪 ...
呢位軍曹大人

邏輯不能亂說, 不可以上綱上線呀
我話好多師奶  (most)
唔係全部都是 (all)
樓主就是 minority, 靚女吧 :smile_o05::smile_o05:

突然無曬人 :smile_45:

引用:
原帖由 郭靜 於 2009-8-14 08:48 AM 發表 查看引用來源
早安呀..咁多位....地盤佬郭靜又入來報到啦....
早晨大俠!

睇見地盤佬三個字又令我諗起軟硬天師裡面嘅『Yes Sir俱樂部』!:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆