上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.9)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

黎吹水的個個都係為左打發時間既啦:smile_38: :smile_30:
更可悲:smile_o03:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-5 10:59 PM 發表 查看引用來源
寶妮豬,愛人,襯而家你地兩個都係度,不如講番星期六點先啦:smile_41:
等緊你呀:smile_38: 快d講啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-8-5 10:58 PM 發表 查看引用來源

真係??:smile_o13:
感動ing:smile_o06:
梗係啦! 我比較欣賞有一雙美腿的女性多於大胸生物的

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-8-5 11:01 PM 發表 查看引用來源
我唔走..我要望~~:smile_40: :smile_40:
望得人鬼死咁唔自然:smile_o05:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-5 11:03 PM 發表 查看引用來源

梗係啦! 我比較欣賞有一雙美腿的女性多於大胸生物的
死嘞, 我兩樣都冇......可以去跳樓:smile_o08:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-5 11:04 PM 發表 查看引用來源

死嘞, 我兩樣都冇......可以去跳樓:smile_o08:
點會呀!你有一雙紅啤梨ma

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-5 11:06 PM 發表 查看引用來源

點會呀!你有一雙紅啤梨ma
係喎....我唔記得左添, 小紅唔使去跳樓咯:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

閃陣先,要鍛鍊下d 身體,保持住我d咁狂野既肌肉線條

呢到都好旺喎:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-8-5 11:11 PM 發表 查看引用來源
閃陣先,要鍛鍊下d 身體,保持住我d咁狂野既肌肉線條
請呀師兄:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆