上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

我間屋係對流窗,對面個廳可以望到我個廳,個呀叔成日成隻鬼咁望過尼,沉日我老婆係餐檯度擦檯面,
咁好自然對波左彈右彈(佢著v領冇袖tee),我睇到呀叔眼都唔眨重吞口水:smile_39:
我覺得老婆應該知比呀叔望(成日目及),但係又冇反應既?:smile_42:
你地果d呀叔係唔係單身咖?我隔尼果個係單身兼蛇頭鼠眼

老婆話想叫亞叔夜晚先上黎, 咁佢就明正言順著睡裙:smile_47:
條睡裙更係要吊帶低胸半透明, 睇下亞叔周身唔自左表情,
若果到時老婆真係咁箸, 場面都相當香艷吓:smile_47:

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-23 02:39 PM 發表 查看引用來源
各位C-hing,
有乜野明正言順理由引亞叔上門視姦老婆而又唔作狀
請比D意見:smile_47: :smile_47:
呢味野就真係玩開有條癮:smile_47: :smile_47: 至於點樣順理成章唔作狀,我就覺得唔洗諗太多,除非阿叔係聖人...........
否則隨便一個藉口都得啦!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-23 08:28 PM 發表 查看引用來源
老婆話想叫亞叔夜晚先上黎, 咁佢就明正言順著睡裙:smile_47:
若果到時老婆真係咁箸, 場面都相當香艷吓:smile_47:
半透明仲要唔好帶bra凸埋點,咁至夠性感:smile_47: :smile_47:

而且女人玩開左就一次比一次更大胆 :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-23 08:36 PM 發表 查看引用來源
而且女人玩開左就一次比一次更大嵗 :smile_47: :smile_47:
女人玩女人 feel :smile_47::smile_47: 一次比一次更大 :smile_44::smile_44:

唔好帶bra凸埋點:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-23 08:35 PM 發表 查看引用來源

半透明仲要唔好帶bra凸埋點,咁至夠性感:smile_47: :smile_47:
一於著T-BACK喇

3P, great :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-23 08:28 PM 發表 查看引用來源
流晒口水扯晒旗, 我要做亞叔:smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆