上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.1k

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:27 AM 發表 查看引用來源

人地都未瞓....咁快又起身? :smile_13:
仲未瞓,妳唔累咩:smile_41:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:32 AM 發表 查看引用來源

少少sleepy啦...不過又唔想瞓住,今日又無人約我去街...嘻嘻,小妹今日holiday啊!:smile_40:  
要返工,約妳唔到tim

引用:
原帖由 benben4982 於 2009-7-30 11:37 AM 發表 查看引用來源

溝唔溝通到?試下啦!!!!!!!
例牌開場白, 妳做甚麼工作呢? 平時有甚麼攪作???
呢位朋友,你識人既時候真係要做多D功課啦! 如果唔係溝唔到女架! :smile_o11:  :smile_o07:

仲有,你咁例牌,咁又証明你幾有心識我呢?????????:smile_o16:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:37 發表 查看引用來源

你去邊呀? 人地一返黎你就走? :smile_o08:

返工:smile_o13:拜喇
  have a nice day

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-30 11:46 AM 發表 查看引用來源

要返工,約妳唔到tim
BULLUCK 早晨啦! 我都有少少攰架...今晚其實都要返媽媽屋企食飯! 你想約我咩? 小妹好麻煩架! 要早一,兩個月BOOKING先安排到時間架! 我地先剛剛識,唔洗咁快既...如果唔係小妹會掉頭走架:smile_o11:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-30 11:55 AM 發表 查看引用來源

88啦^^ HAVE A NICE DAY TOO^^  ME>>HAVE A NICE DREAM,RIGHT?  :smile_o11:

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-23 12:10 AM 發表 查看引用來源
我的生活圈子好細,想識多d朋友,男或女都可以!
本人30歲,女性 ,有正當職業
我就大妳少少啦,都有正當職業架

Nice to meet you:smile_o15:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-7-30 11:55 AM 發表 查看引用來源

再唔返唔使返啦

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-30 11:56 AM 發表 查看引用來源

BULLUCK 早晨啦! 我都有少少攰架...今晚其實都要返媽媽屋企食飯! 你想約我咩? 小妹好麻煩架! 要早一,兩個月BOOKING先安排到時間架! 我地先剛剛識,唔洗咁快既...如果唔係小妹會掉頭走架:smile_o11:
咁而家落定booking咪差唔多:smile_40:
我去返工啦,今晚再傾:smile_o07:
HAVE A NICE DREAM

哈哈~~nice to meet you~~~我個生活圈子都好細~~~陰公~~~

slave_of_lucifer at hot~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆