上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART50︿Q爆靚爆型爆再聚^^GUM&天天生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-16 05:31 PM 發表 查看引用來源

咁你即喺5索:smile_03: :smile_03:
我係一同................成個波咁圓........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 05:41 PM 發表 查看引用來源

仔...你真係大個仔呀:smile_24: :smile_24:
睇唔出我......開始明白事理呢....:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-16 05:45 PM 發表 查看引用來源
又切磋下啦:smile_o10:
講到切磋舞技咁既

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-16 05:45 PM 發表 查看引用來源
有d粒水添:smile_o01:
唔駛凹水...我都FEEL 到你既實力

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-16 05:48 PM 發表 查看引用來源

睇唔出我......開始明白事理呢....:smile_34: :smile_34:
真係睇唔出...因為你o係媽咪心目中永遠都係一個小朋友...岩岩發覺左原來你經已長大:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 05:50 PM 發表 查看引用來源

講到切磋舞技咁既
咁都有得鬥:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 05:42 PM 發表 查看引用來源

宜家D 科技好發達架嘛
黑變白呀,,咪好似米高JACKSON咁

收工....:smile_o07:  alll

have a nice nite :smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-16 05:51 PM 發表 查看引用來源

唔駛凹水...我都FEEL 到你既實力
聽晚就知啦.............落元朗先:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-16 05:52 PM 發表 查看引用來源
咁都有得鬥:smile_o01:
咩都鬥一餐...總之聽日你就會知架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆