上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-26 01:07 AM 發表 查看引用來源

你SEND 錯呀????? 年紀大喎:096:
靚仔 和 靚女 (小白)

GOOD NIGHT

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-26 01:07 AM 發表 查看引用來源

其實不用公開架 :cool:

只要轉給CHRIS,他便會處理 :007:

好多留言於成人派對的女仔都有此煩惱,但,有善留言都可以聽一聽。

男仔要尊重在成人徵友內既女仔 :045:
又有邊個會及你一半咁好喎~ :023: :023:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-26 01:09 AM 發表 查看引用來源

起碼引到我 :084: 你都四圍吹,言論上又溫文有禮。:cool:
佢.... 佢...... 佢都叫做溫文有禮丫~ :028: :028: :028:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-26 01:10 AM 發表 查看引用來源

洗唔洗借個毛粒機比你脫皮~ :096: :096: :096:
毛粒機 ????? 消脂機好d啊

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-26 01:11 AM 發表 查看引用來源

GOOD NIGHT
早抖~ :036: :036:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-26 01:11 AM 發表 查看引用來源

GOOD NIGHT
好行呀! 兄台:034:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-26 01:13 AM 發表 查看引用來源

佢.... 佢...... 佢都叫做溫文有禮丫~ :028: :028: :028:
咩...咩事先????? 小白公 .......今晚句句啫住哂!!! 咩一回事先 ....:046:

無哂人.......真離普呀!!!!!!! 野0仔5係到就走哂!!! 真真現實 ....哼.....:046:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-26 01:15 AM 發表 查看引用來源

咩...咩事先????? 小白公 .......今晚句句啫住哂!!! 咩一回事先 ....:046:
心情唔好丫~ :029: :029: :029:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-26 01:18 AM 發表 查看引用來源

心情唔好丫~ :029: :029: :029:
睇得出 ................睇得出 !!!!
食蕉啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆