上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2020-4-30 10:14 發表 查看引用來源
亞嫂咁撚正,肯定打左幾次機,請問係咪上下都真空,正過乜都唔著,亞嫂識玩。
yes,本來諗住搞嘢所以老婆上下都真空,不過我唔可以俾老婆見到我影佢相所以我部電話要keep住扮用緊電話睇嘢嘅角度,所以淨係影到下身影唔到上身

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 07:24 發表 查看引用來源
呢排工作量唔多 又成日喺屋企,所以尋日諗住搵返啲舊game出嚟打吓。因為真係太耐冇玩,部機就喺廳封o西塵,但係啲game就唔知喺邊。

我唯一諗到嘅就可能係喺老婆三叔宜家瞓緊嗰間房。佢未嚟住之前嗰間房通常都係用嚟俾我擺 ...
wa...去到keep住啲底衫褲
師兄你真係要小心喎! 再係咁引三叔, 等陣佢真係做咗啲咩事, 搞到親戚上頭面阻阻都唔好啦!
小心處理

係個pat 個方面望到個西, 仲好似冇毛咁吸引.
好在你係到炸, 係男人都忍唔到ga, 就地正法......

如果真係咁, 呀嫂會唔會叫救命呢? 比大家知道三叔係咁, 會激親老公(會嗎?)和嫲嫲喎

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-30 09:38 發表 查看引用來源
尋日老婆啊嫲又唔舒服 雖然未至於要入醫院,但係佢老人家身體近呢半年真係差咗好多。所以佢哋嗰邊啲親戚其實已經慢慢開始商量緊啊嫲嘅身後事應該點安排。

尋日老婆大伯亦都打過電話俾老婆同佢傾呢樣嘢,老婆嗰陣喺街,佢 ...
三叔見到你老婆咁著仲唔拿拿趕返房拎樓主老婆d底褲出來打下飛機

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-30 09:38 AM 發表 查看引用來源
尋日老婆啊嫲又唔舒服 雖然未至於要入醫院,但係佢老人家身體近呢半年真係差咗好多。所以佢哋嗰邊啲親戚其實已經慢慢開始商量緊啊嫲嘅身後事應該點安排。

尋日老婆大伯亦都打過電話俾老婆同佢傾呢樣嘢,老婆嗰陣喺街,佢 ...
條裙透到pat pat "那"都見到哂....... 仲有,阿嫂有冇著底底既呢

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-4-30 16:02 發表 查看引用來源
係個pat 個方面望到個西, 仲好似冇毛咁吸引.
好在你係到炸, 係男人都忍唔到ga, 就地正法......

如果真係咁, 呀嫂會唔會叫救命呢? 比大家知道三叔係咁, 會激親老公(會嗎?)和嫲嫲喎 ...
老婆不嬲都唔係咁妥佢三叔,佢郁手嘅話老婆實親戚都冇情講。同埋我哋係鐘意玩走光露出,絕對唔係綠奴,兩者係有分別的。

引用:
原帖由 白水門 於 2020-4-30 14:51 發表 查看引用來源

wa...去到keep住啲底衫褲
師兄你真係要小心喎! 再係咁引三叔, 等陣佢真係做咗啲咩事, 搞到親戚上頭面阻阻都唔好啦!
小心處理
呢個問題我其實都有考慮過,但就係知道佢三叔俾我哋引到谷精上腦但又乜都做唔到先最正。
老婆成日話佢三叔係廢老一名睇死佢唔會敢做啲咩出嚟,某程度上我都同意。但係我相信如果老婆知道咗佢三叔已經去到偷佢啲底衫褲嘅話,老婆可能都會開始淆淆哋。

但係我唔想俾老婆知住,廢事冇得再玩,不過宜家開始我會小心啲

引用:
原帖由 ck689 於 2020-4-30 18:18 發表 查看引用來源

三叔見到你老婆咁著仲唔拿拿趕返房拎樓主老婆d底褲出來打下飛機
完全同意,因為佢出咗房之後我都係好似你咁諗

引用:
原帖由 momocccu 於 2020-4-30 19:03 發表 查看引用來源

條裙透到pat pat "那"都見到哂....... 仲有,阿嫂有冇著底底既呢
呢個問題樓上有兄弟已經問過,我亦都答咗
因為本身諗住吊返鑊先瞓,冇諗過佢三叔會無啦啦敲門所以老婆沖完涼之後係冇著底褲

師兄,啊嫂條睡裙好正,配合長腿靚股再透視。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆