上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.5k

背部好痕.....可能就快脫皮!!!!!:027:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-26 01:03 AM 發表 查看引用來源

年紀大早點休息啦你~~~~ :122:
你SEND 錯呀????? 年紀大喎:096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

今日都收到一個
不過都唔會理佢, 只會照舊公開囉~ :122:
其實不用公開架 :cool:

只要轉給CHRIS,他便會處理 :007:

好多留言於成人派對的女仔都有此煩惱,但,有善留言都可以聽一聽。

男仔要尊重在成人徵友內既女仔 :045:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-26 01:02 AM 發表 查看引用來源

你 ICON 架相才 "型" SO COOL MAN

引死好多靚女 :083:
其實佢係生緊仔喎~ :096: :096: :096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-26 01:04 AM 發表 查看引用來源

哦 ......... 所有迷底我都清楚哂喇!!!!
我以金田一亞爺既名起世 ......我會破解呢個迷 !!!!!

引死好多靚女 !!!!! 怪不得無人同我傾啦 !!!!!!! (我個 POST) 原因係.....甘既原因!!!!:043:
引死好多靚女...... 死晒~~~~~ :096: :096: :096:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-26 01:04 AM 發表 查看引用來源

哦 ......... 所有迷底我都清楚哂喇!!!!
我以金田一亞爺既名起世 ......我會破解呢個迷 !!!!!

引死好多靚女 !!!!! 怪不得無人同我傾啦 !!!!!!! (我個 POST) 原因係.....甘既原因!!!!:043:
起碼引到我 :084: 你都四圍吹,言論上又溫文有禮。:cool:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-26 01:05 AM 發表 查看引用來源
背部好痕.....可能就快脫皮!!!!!:027:
洗唔洗借個毛粒機比你脫皮~ :096: :096: :096:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-26 01:09 AM 發表 查看引用來源

引死好多靚女...... 死晒~~~~~ :096: :096: :096:
唔會,深夜咪講笑:071:

引用:
原帖由 野O仔 於 2009-5-26 01:09 AM 發表 查看引用來源

起碼引到我 :084: 你都四圍吹,言論上又溫文有禮。:cool:
引到你笑咪好囉!!!!! 最緊要開心 ...快樂 ...:034:
今晚打算3 點嗎 ?

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-26 01:07 AM 發表 查看引用來源

你SEND 錯呀????? 年紀大喎:096:
唔洗否認啦你~ :097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆