上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  275.9k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:50 發表 查看引用來源
不過中途我就梗係衝出去接寶兄力,等寶兄回一回氣,亦要keep住倫嫂高潮,倫嫂好想狗仔式係唔想比寶兄望住佢個怕羞樣嚟屌,話好尷尬🤣但寶兄又点會放過倫嫂,狗仔一陣已經將倫嫂姿勢改為男上,仲近距離差不多貼寶望住倫嫂個怕羞樣 ...
睇黎倫兄已突破了自己, 可以同寶兄玩插啦

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:52 發表 查看引用來源
講住咁多先,我要落去買返3份早餐上樓
插通頂呀。。。。

邊個陪倫嫂瞓?

定三人一床?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-11 18:43 發表 查看引用來源

貴妃試過有男士中出完或口爆完,會幫你再奶或kiss
算有嘅,kiss 囉,未遇過會奶
已經過晒果個mood 啦😆 難得有中出,我會由佢喺入面坐多陣先,出返嚟佢成啫都係精液同淫水,
等我慢慢啜慢慢舔得嚟人地都已經做咗聖人lu 😋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-3-13 11:18 發表 查看引用來源

算有嘅,kiss 囉,未遇過會奶
已經過晒果個mood 啦😆 難得有中出,我會由佢喺入面坐多陣先,出返嚟佢成啫都係精液同淫水,
等我慢慢啜慢慢舔得嚟人地都已經做咗聖人lu 😋 ...
出完繼續插, 不只成條 J 係精, 仲有鳩毛閪毛都有精 , 就連陰唇口都會痴滿白白的精。。。。我會叫佢做漿湖閪🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-3-13 10:30 發表 查看引用來源

你屋企咪已經有3份早餐囉,有腸仔,有奶有鮑魚有豆漿,仲買咩呀?哈哈 🤭🤭🤭
果d還果d,做完瞓醒(唔知点解瞓唔到晏就醒)就不如落去買早餐,行開比寶兄執個早hi都好😅

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-13 11:13 發表 查看引用來源

插通頂呀。。。。

邊個陪倫嫂瞓?

定三人一床?
迫埋太窄啦,我瞓房寶瞓廳,今早我去買早餐前叫寶兄入房瞓🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 11:29 發表 查看引用來源
入房黎個morning Q

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 11:27 發表 查看引用來源
果d還果d,做完瞓醒(唔知点解瞓唔到晏就醒)就不如落去買早餐,行開比寶兄執個早hi都好😅
買完早餐返黎, 佢哋係未插緊?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-13 11:26 發表 查看引用來源

出完繼續插, 不只成條 J 係精, 仲有鳩毛閪毛都有精 , 就連陰唇口都會痴滿白白的精。。。。我會叫佢做漿湖閪🤣🤣🤣🤣
真係如你描述,倫嫂就係比d漿糊痴到成隻閪都系,陰戶同毛都係d漿糊物體😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 11:29 發表 查看引用來源
倫嫂裸睡?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆