上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-15 08:23 AM 發表

yeah yeah yeah 中咗 :036: :036: :098: :098: 可惜冇人撐 :026:
你有買,成$100 咁貴成本!!:086: :036:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-15 08:57 AM 發表

你有買,成$100 咁貴成本!!:086: :036:
是但中一個都有嬴 值博 家陣有80倍 實請都有8倍 都ok啦:036:

回覆 #3762 足球車車 的帖子

唔請食飯都請下午茶 la~~~:122:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-15 09:30 AM 發表
唔請食飯都請下午茶 la~~~:122:
你喺邊度番工先:097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-15 09:34 AM 發表

你喺邊度番工先:097:
元朗!?:030:
你請 high tea 我出來又點話點好!!地呢蕃薯!!:071: :097:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-15 09:50 AM 發表

元朗!?:030:
你請 high tea 我出來又點話點好!!地呢蕃薯!!:071: :097:  
你喺元朗番工:044: 我喺元朗住架喎:071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-15 09:56 AM 發表

你喺元朗番工:044: 我喺元朗住架喎:071:
元朗住 !?:034: 圍村!!惡人一虔同淫風同類!?:030:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-15 10:00 AM 發表

元朗住 !?:034: 圍村!!惡人一虔同淫風同類!?:030:
作死你呀 我唔係圍村人嚟架 仲有...乜我好惡咩 :030: 點都唔夠玉版主惡啦:096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-15 10:03 AM 發表

死你呀 我唔係圍村人嚟架 仲有...乜我好惡咩 :030: 點都唔夠玉版主惡啦:096:
鑿死我要坐監啊!!唔請我食tea都唔使咁惡 ar!!:030:
玉版主話你係高級行政人員 啊,驚你找人(捕)我,我咪死!!:028:

我都係元朗喎:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆