上一頁下一頁
發新話題

瀨閪含撚 齊上癮!

收藏  |  訂閱
4.9k  275.8k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-12 20:20 發表 查看引用來源
等唔切,寶兄話15分鐘內到,斬埋料到
玩左幾多劑呀? 🤭🤭🤭

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-12 20:20 發表 查看引用來源
等唔切,寶兄話15分鐘內到,斬埋料到
突然有人拍門......進行圍封強檢, 唔好「了」下面個窿住, 著番衫褲落街俾我哋職員「了」鼻「了」喉嚨先..

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-12 21:13 發表 查看引用來源

可能寶兄輸了錢, 要搵倫嫂消消氣😁😁😁
倫嫂話好醜,硬要推我入房,唯有在房偷睇佢地,寶兄話寶嫂沒有的正是倫嫂那含羞答答,寶兄話每次见倫嫂那含羞樣就已經硬過拳頭🤭

引用:
原帖由 ManManMuscle 於 2022-3-12 21:55 發表 查看引用來源
寶嫂有冇上埋黎?今晚咁熱鬧,玩互換人妻啦,爽爽佢🍌
冇呀!我都好想,話唔想都呃你

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:39 發表 查看引用來源
倫嫂話好醜,硬要推我入房,唯有在房偷睇佢地,寶兄話寶嫂沒有的正是倫嫂那含羞答答,寶兄話每次见倫嫂那含羞樣就已經硬過拳頭🤭
不過中途我就梗係衝出去接寶兄力,等寶兄回一回氣,亦要keep住倫嫂高潮,倫嫂好想狗仔式係唔想比寶兄望住佢個怕羞樣嚟屌,話好尷尬🤣但寶兄又点會放過倫嫂,狗仔一陣已經將倫嫂姿勢改為男上,仲近距離差不多貼寶望住倫嫂個怕羞樣嚟屌,唔怪之佢咁情有獨鍾倫嫂,佢話呢d又怕羞又淫嘅女人,令男人好有侵入感同成功感😅
我见咁上下時間接力插住倫嫂一陣,寶兄掹出後走上前塞比倫嫂同佢含,倫嫂一面通紅,双目半閉,那刻有d我见尤憐,但又激起男人獸性一面😵

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:50 發表 查看引用來源
不過中途我就梗係衝出去接寶兄力,等寶兄回一回氣,亦要keep住倫嫂高潮,倫嫂好想狗仔式係唔想比寶兄望住佢個怕羞樣嚟屌,話好尷尬🤣但寶兄又点會放過倫嫂,狗仔一陣已經將倫嫂姿勢改為男上,仲近距離差不多貼寶望住倫嫂個怕羞樣 ...
講住咁多先,我要落去買返3份早餐上樓

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:50 發表 查看引用來源
不過中途我就梗係衝出去接寶兄力,等寶兄回一回氣,亦要keep住倫嫂高潮,倫嫂好想狗仔式係唔想比寶兄望住佢個怕羞樣嚟屌,話好尷尬🤣但寶兄又点會放過倫嫂,狗仔一陣已經將倫嫂姿勢改為男上,仲近距離差不多貼寶望住倫嫂個怕羞樣 ...
倫爺同寶官雙劍合璧, 天下無敵.   一字記之曰堅 !!!!

引用:
聽到幾覺得淫呀

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-3-13 07:58 發表 查看引用來源

突然有人拍門......進行圍封強檢, 唔好「了」下面個窿住, 著番衫褲落街俾我哋職員「了」鼻「了」喉嚨先..
你..了...人哋個閪窿,人...了...你個鼻哥窿🤣🤣

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-3-13 08:52 發表 查看引用來源
講住咁多先,我要落去買返3份早餐上樓
你屋企咪已經有3份早餐囉,有腸仔,有奶有鮑魚有豆漿,仲買咩呀?哈哈 🤭🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆