上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.9k

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 03:40 AM 發表 查看引用來源

收到啦~~用老虎肉打邊爐都未試過~~:096: :096:
咁果晚啲野都好新鮮wor :131:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-22 03:37 AM 發表 查看引用來源

都報各 ok 同7 仔唔知有無參加表格law nei
haha~~咁我係唔係要開個post比人報名呀~~:023: :096:

引用:
原帖由 kelvin0224 於 2009-5-22 03:43 發表 查看引用來源

咁果晚啲野都好新鮮wor :131:
係呀:041: ,果晚改左打邊爐呀

引用:
原帖由 rayleung20047 於 2009-5-22 03:39 AM 發表 查看引用來源

你放左西瓜搵我咩€
打比我咪得囉~
水到都聽到電話架~打比我咪得囉~
哈哈
防水電話....:023: 好in呀~~haha~~:096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 03:43 發表 查看引用來源

haha~~咁我係唔係要開個post比人報名呀~~:023: :096:
第一個報呀,你好訓喇,唔係聽日唔夠精神呀

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 03:43 AM 發表 查看引用來源

你吔又製個聯post 之後內部認招,再外招会好啲:131:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-22 03:41 AM 發表 查看引用來源

你想食左我呀:023: :023:
我想食你...................

................煮D野多D喎:122:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-22 03:46 AM 發表 查看引用來源

第一個報呀,你好訓喇,唔係聽日唔夠精神呀
係~~yes boss~~:023: :096:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 03:47 發表 查看引用來源

我想食你...................

................煮D野多D喎:122:
唔係食我咩,又要我賣命煮野食呀:030:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-22 03:49 發表 查看引用來源

係~~yes boss~~:023: :096:
真係,88喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆