上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.6k

寶嫂對奶好正
引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 13:35 發表 查看引用來源
而家d後生好多話愛同熟女做

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 13:20 發表 查看引用來源
真系想比佢侄仔见識下姑姐呢d先系真女人
我靜靜鷄同佢d侄仔吹下甜計先🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 13:58 發表 查看引用來源
我靜靜鷄同佢d侄仔吹下甜計先🤭
已開始?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 15:35 發表 查看引用來源

已開始?
一向都有幾句,不過就傾得吾系太入肉,侄仔以前都有返上深圳按摩,我就用按摩話題傾,又話姑姐都有上去揾人按下,不過佢就叫男技師🤭
佢個侄仔話上面男師傅有同女人摔碟喎,姑姐吾通都有?
我就扮晒笑而不答,叫佢自己估啦🤣

引用:
原帖由 88yes 於 2021-6-8 13:49 發表 查看引用來源
寶嫂對奶好正

巨乳娘,佢做女時都已經好大

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 16:06 發表 查看引用來源
一向都有幾句,不過就傾得吾系太入肉,侄仔以前都有返上深圳按摩,我就用按摩話題傾,又話姑姐都有上去揾人按下,不過佢就叫男技師🤭
我就扮晒笑而不答,叫佢自己估啦🤣 ...
開始慢慢入肉

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 16:06 發表 查看引用來源
我就扮晒笑而不答,叫佢自己估啦🤣 ...
佢侄仔在某大型樂園返工,又系出來工作冇幾耐,又未有固定女朋友,聽佢講都試過跟朋友仔去㩒鐘仔,仲話次次都系d普通話大媽,好少有踫到港女,我問佢中意後生定成熟先?
🤣🤣🤣

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 16:15 發表 查看引用來源
佢侄仔在某大型樂園返工,又系出來工作冇幾耐,又未有固定好朋友,聽佢講都試過跟朋友仔去㩒鐘仔,仲話次次都系d普通話大媽,好少有踫到港女,我問佢中意後生定成熟先?
🤣🤣🤣 ...
問下佢, 打飛機時有冇幻想過寶嫂

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 16:19 發表 查看引用來源

又吾好咁直接🤣
不過我索到佢都有戀母傾向

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 16:19 發表 查看引用來源

通知打開左話題先,男人一傾向呢d嘢,話之60碎定20碎都好易傾得埋🤣
我會揾啱時機扮㩒錯,sd左姑姐d性感相片比佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆