上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.6k

我去做野先好忙呀

引用:
原帖由 zoo_zoo2323 於 2009-5-29 01:44 PM 發表 查看引用來源

小羊你好呀............ 追唔到架, 我都試過追, 追完真係頭都"雲"埋............ post都唔想出架........
使唔使借隻手俾你咬咁呢..........:071:
係wor~~~!!!!!!!!宜家真係頭都暈...想直接訓底..:028: :028:
多謝你ar~~~動物園先生~>333<

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-29 01:49 PM 發表 查看引用來源

動物園先生你好~~~
我想問下咩係"士多啤梨太空船朱古力"呢?

引用:
原帖由 zoo_zoo2323 於 2009-5-29 01:47 PM 發表 查看引用來源

所以我同你一樣, 番日班好d.........:096:
你都開左個post咩?
係呀, 日班好呀

你留意下我個簽名位啦

離家出走la

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-29 01:51 PM 發表 查看引用來源

係wor~~~!!!!!!!!宜家真係頭都暈...想直接訓底..:028: :028:
多謝你ar~~~動物園先生~>333
唔使多謝, 你仲想咬邊度隨時出聲啦........:096:
.....我見冇咩男公關係度, o米入黎客串係law..............
要問老版羅番人工先得.........:035:

引用:
原帖由 逸里@籐島 於 2009-5-29 01:55 PM 發表 查看引用來源
離家出走la
去邊度玩呀.............?

引用:
原帖由 zoo_zoo2323 於 2009-5-29 01:59 PM 發表 查看引用來源

去邊度玩呀.............?
tst

引用:
原帖由 zoo_zoo2323 於 2009-5-29 01:57 PM 發表 查看引用來源

唔使多謝, 你仲想咬邊度隨時出聲啦........:096:
.....我見冇咩男公關係度, o米入黎客串係law..............
要問老版羅番人工先得.........:035:
你真係照顧我地呢D動物ga jar~~:096:

引用:
原帖由 逸里@籐島 於 2009-5-29 02:00 PM 發表 查看引用來源
tst
出面好似天好黑wo, 記得打傘, 唔係就麻煩喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆