上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  52.9k

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-7-9 11:24 AM 發表
坐下:027: 睇下:071: 閃人:097:
妖猴..............:023:

回覆 #3731 足球車車 的帖子

你估我而家喎邊?:096:

回覆 #3732 玉樹臨風 的帖子

廁所~~:098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-9 11:34 AM 發表

妖猴..............:023:
佢個新"朶"叫妖尊猴....:071叫乳膠猴都得....:096: )

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-7-9 12:10 PM 發表

佢個新"朶"叫妖尊猴....:071叫乳膠猴都得....:096: )
點解:023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-7-9 12:14 PM 發表

點解:023:
佢好冇天理咁升咗做尊貴樓主:046: ...所以要加返個尊字俾佢law...:046: :046:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-7-9 12:24 PM 發表

佢好冇天理咁升咗做尊貴樓主:046: ...所以要加返個尊字俾佢law...:046: :046:
咩叫冇天理呀:046: :046:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-7-9 12:24 PM 發表

我係一塊靈石爆出黎:044: ge妖侯:096:
天為母:030: 地為父:030:
絕對有天理:046: :071: :096:

引用:

使唔使我做嘢?:092: :071: :096: :097:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-7-9 12:43 PM 發表

使唔使我做嘢?:092: :071: :096: :097:
做咩野:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆