上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
4.8k  325.7k

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 11:51 發表 查看引用來源

齋玩PM 都排玩
你仲有冇pm緊?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 11:43 發表 查看引用來源
全靠東方兄我先聯得上老婆ex🙏
寶嫂當晚有冇同EX講, 朝早先爆完

EX 如果當晚都有奶, 可能少少地都奶到老鬼D精

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 11:56 發表 查看引用來源
你仲有冇pm緊?
冇了

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 11:57 發表 查看引用來源

佢ex有乃,但吾知有冇乃到老鬼d精🤭

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 11:57 發表 查看引用來源

ex話以前系引版都有出帖

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 11:59 發表 查看引用來源
佢ex有乃,但吾知有冇乃到老鬼d精🤭
瀨到D精都無問題呀!咪當補品囉🤪🤪!有豐富蛋白質😋😋😋

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 11:54 發表 查看引用來源
同ex傾緊,好提議🙏
我會建議, 下次老鬼或EX 屌到寶嫂好HIGH 時就同寶嫂講 ................

" 搵次叫埋你個廢柴老公一齊 (SORRY 寶兄只係劇情需要的對白設計, 冇心得罪), 叫佢齋坐係度睇下我點樣服侍得你幾舒服幾HIGH "

等寶嫂自己幻想個情景, 最好老鬼講...........
因為寶嫂應該知老鬼係你按排的, 你是已知的事, 但EX 寶嫂未心必知你已知

寶嫂咁撚淫,到時寶嫂掛住歎ex條撚,你同老鬼上到去,任由你發版啦,拍片又得,一條撚屌入佢個口又可以

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-6-8 12:00 發表 查看引用來源
ex話以前系引版都有出帖
就係講同寶嫂?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2021-6-8 12:09 發表 查看引用來源

我會建議, 下次老鬼或EX 屌到寶嫂好HIGH 時就同寶嫂講 ................

" 搵次叫埋你個廢柴老公一齊 (SORRY 寶兄只係劇情需要的對白設計, 冇心得罪), 叫佢齋坐係度睇下我點樣服侍得你幾舒服幾HIGH "

等寶嫂自己 ...
我吾屌,但直播比佢d親戚,我d豬朋狗友,比多d人知隻乸有幾淫😵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆