上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.6k

引用:
原帖由 ~愛後餘生~ 於 2009-4-24 11:45 AM 發表 查看引用來源

哈哈~如果佢真係困住妳我咪會囉~:096:
佢吾敢架啦:096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-24 11:49 AM 發表 查看引用來源

佢吾敢架啦:096:
嗯嗯~:071:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-24 10:58 AM 發表 查看引用來源

呃你有金執咩:025:
...... 你....真係有cancer? :030:
God~ :029:
加油呀... 陀彌陀佛、阿利路也,願主祝福你 :043:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-24 11:56 AM 發表 查看引用來源

我之前切左架啦..但發炎姐:025:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-24 11:56 AM 發表 查看引用來源

等佢開心d會好d架~妳地唔好再玩佢啦~

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-24 11:57 AM 發表 查看引用來源

哦...咁係咪姐係無咩事架?:023:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-24 11:57 AM 發表 查看引用來源

天呀~~... :029:  擔心死人啦....
天父求你保佑 【淫賊之母】 ,如果佢可以沒事
愛後餘生 願減一半壽命...:096:

引用:
原帖由 jasonchan1980 於 2009-4-24 12:04 PM 發表 查看引用來源

天呀~~... :029:  擔心死人啦....
天父求你保佑 【淫賊之母】 ,如果佢可以沒事
愛後餘生 願減一半壽命...:096:
哈哈~我又有咩所謂呀...我都唔想長命~
佢無事咪得囉~:023:

推~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 ~愛後餘生~ 於 2009-4-24 12:07 PM 發表 查看引用來源

哈哈~我又有咩所謂呀...我都唔想長命~
佢無事咪得囉~:023:
good~ 我對 愛兄 開始有好感啦...:023:
那怕他是真是假... 最少佢都願意講出來...
愛兄~ 愛死你... hahhaa:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆