上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 13:36 發表 查看引用來源

我唔去加:smile_35:
女打仔。。。。。。。。。。。。。。。。:smile_19:
D其他仔做勢LO~
入醫院潦女醫生/護士
好!!支持你...入醫院溝女護士, 咁我地要計劃先!!!:smile_30:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 13:38 發表 查看引用來源

好!!支持你...入醫院溝女護士, 咁我地要計劃先!!!:smile_30:
我先唔溝呀~
留比你地啦~

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 13:41 發表 查看引用來源

我先唔溝呀~
留比你地啦~
咁SO~~~~~我知喇,你肯定諗只食唔溝,費時上身!!HAAHHAHAHAHA:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-29 13:46 發表 查看引用來源

咁SO~~~~~我知喇,你肯定諗只食唔溝,費時上身!!HAAHHAHAHAHA:smile_30: :smile_30:
我先唔同你呀
我D感情事都夠複雜~無必要再加啦~:smile_19:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-29 13:48 發表 查看引用來源

我先唔同你呀
我D感情事都夠複雜~無必要再加啦~:smile_19:
原來係咁...唔好嬲,請息怒!!!!:smile_40:

引用:
原帖由 BLACKIE@@ 於 2009-6-29 12:35 AM 發表 查看引用來源

點解咁得意既??識朋友出黎唱k都要限男女...唔通.........有下文既@@?
其實我都好鐘意唱k架...不過咁樣....唔係好敢出囉
太多男仔, 而且唔熟下次啦:smile_38:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-28 11:00 PM 發表 查看引用來源

佢地報埋名都會同阿婆睇? 還是我地私下解決?
買呀:smile_38: 我主要同婆婆睇:smile_38: ok

引用:
原帖由 charalex 於 2009-6-28 11:09 PM 發表 查看引用來源
冷靜D冷靜D.................
訓左啦, 唔想見到佢:smile_13:

清純...你出現喇!!:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-25 23:21 發表 查看引用來源
徵朋友仔出來唱下歌,男女圴可(希望活動有你心儀的人 )年齡(25-35啦無咩所謂)已是我朋友不受比限 (唱k歡迎已參加人仕帶朋友,但通知小女子)
30/6唱由晚上狂唱通頂:smile_22: :smile_22: 先晚餐再去:smile_o06:  已c ...
請問係邊度唱呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆