上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,106回

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-20 11:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: :smile_14: 咁問我:smile_13: ,,,,,,,,,,,,有呀

是呀/她是中日煮食高手.天生煲湯專家.今是不弄拿手的炸朱扒.真正清蒸滑雞/我:smile_24: 真是想起流口水呀
有甚麼?:smile_41:

她為何不弄這兩種餚 ~ :smile_44:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-20 11:28 PM 發表 查看引用來源

相公/你真是認為自已太大/想唔大同不用生存了 改得是好.但肉酸左d呀:smile_19:
紅字很難明 ~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-20 11:34 PM 發表 查看引用來源

請等等.先前又唔得呀.我再試呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-20 11:38 PM 發表 查看引用來源

說話斷斷續續、欲語還休 ~ :smile_22:

快快直說 ~

有股票有斬獲呀:smile_30:想打我.我真係唔怕你呀.夠膽你就來.最怕你唔來,一來踢扁你,痛到叫乖乖:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-20 11:28 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: 怎會入不到﹕http://rgb.meric.hk/ihs/?p=upload        

不過唔緊要,最緊要成成上傳 ~ :smile_40:
我已成功了:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-20 11:36 PM 發表 查看引用來源

相公.你做乜要:') 從來我無對你說過大話呀:smile_41: .都是你騙我多:smile_44: .我咁低手/點會騙到你呀:smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

利利好.這是我的小作.我是大話王呀:smile_30: :smile_30:
妳自己認大話王 ~ :smile_44:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-20 11:41 PM 發表 查看引用來源

有甚麼?:smile_41:
有掛念相公呀:smile_44:

她為何不弄這兩種餚 ~ :smile_44:
她話原來出街吃.又去不成,無時間,,,,,,,,,,,,,,
弄佳餚呀:smile_39:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-20 11:42 PM 發表 查看引用來源

紅字很難明 ~
是話你作死呀.咁改我的小作品的意思:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-6-20 11:47 PM 發表 查看引用來源

妳自己認大話王 ~ :smile_44:
文人多大話,:smile_14: 在文章上求完美呀,就要作出美言 對你無大話就得呀,做人點會唔講大話呀.在工作上都要呀:smile_13:
當然我是大話王是對的.因為人會自已騙自已.對不對先.過到自已不累人就算是好的了.如何:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-6-20 11:44 PM 發表 查看引用來源

http://ihs.meric.hk/rforum.php/337661.jpg" border="0">
有股票有斬獲呀:smile_30:想打我.我真係唔怕你呀.夠膽你就來.最怕你唔來,一來踢扁你,痛到叫乖乖:smile_30:
明白了~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆