上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.9k

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-18 09:35 PM 發表 查看引用來源
真係,個女仔真係可憐,佢17就離家出走,之後你話佢跟左3個男人,可能3個都對佢好衰,搞到佢吾閞心,求其塭男人上床,而家個bf中意就北上叫雞,冇錢就温塭佢發洩,當佢係寵物咩,所以就偷食解寂寞,鬼哥你就好彩比佢選中,就算你 ...
突然間咁感性呀:smile_o14:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-6-18 09:46 PM 發表 查看引用來源

唉,hk其實好多呢d女仔,好老實講句,我自已31,都好難同一個50的女人上床,我絕對吾係其視50的女人,只係接受吾到同冇feel,個女仔而家搭上了鬼哥,吾知係真enjor定迫自巳接受,:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-18 09:35 PM 發表 查看引用來源
真係,個女仔真係可憐,佢17就離家出走,之後你話佢跟左3個男人,可能3個都對佢好衰,搞到佢吾閞心,求其塭男人上床,而家個bf中意就北上叫雞,冇錢就温塭佢發洩,當佢係寵物咩,所以就偷食解寂寞,鬼哥你就好彩比佢選中,就算你 ...
有時好難講, 好多女仔都係咁, 不過佢同我,
其實好大部份原因同佢家庭有關....
自幼得不到父愛.....所以想搵d成熟男人關心下佢

thankyou brother

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-6-18 09:46 PM 發表 查看引用來源

可能佢有感而發.........好正常啫

引用:
原帖由 @cf 於 2009-6-18 11:21 PM 發表 查看引用來源
thankyou brother
多謝支持

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-18 10:02 PM 發表 查看引用來源
唉,hk其實好多呢d女仔,好老實講句,我自已31,都好難同一個50的女人上床,我絕對吾係其視50的女人,只係接受吾到同冇feel,個女仔而家搭上了鬼哥,吾知係真enjor定迫自巳接受,:smile_39: :smile_39: :smile_39:
放心........佢無被迫:smile_46:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-18 11:26 PM 發表 查看引用來源

放心........佢無被迫:smile_46:
鬼哥,其實你對個女仔好都係為左有免費靚妹食,我都覺得係男人正常做法,如果你有能力幫到佢就幫下佢啦,吾係佢永遠都咁可憐:smile_39: :smile_39: :smile_39:

樓主對sp真係幾好喎

多謝師兄包膠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆