上一頁下一頁
發新話題

異地奇緣 之 鄰家人妻 (P.1, 6, 9, 13, 17, 22, 26, 35, 41, 61, 74, 98)

收藏  |  訂閱
1.5k  291.0k

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-19 10:33 AM 發表 查看引用來源
PART VII

佢行先少少,我係後面,一邊行就一邊望住佢個背面,開始有d心不在焉,細佬有少少變硬。心裡面好多野諗,既估緊佢諗乜,而尋晚既畫面繼續揮之不去。

終於去到一個池,池水呈淺灰色,濁不見底,個牌就 ...
:smile_o06: :smile_o06:
一次比一次激WO..

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-19 02:49 PM 發表 查看引用來源

咁快就支持唔住?
咁冇耐力ga.. :smile_30:
妹妹正係要耐力, 唔知我幾耐比你KO 呢~~~~ :smile_o08:

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-19 02:57 PM 發表 查看引用來源

妹妹正係要耐力, 唔知我幾耐比你KO 呢~~~~ :smile_o08:
發下夢好啦:smile_o08::smile_o08::smile_o08:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-6-19 12:28 PM 發表 查看引用來源
我都試過同女女去日本浸溫泉,真係好正,那次去箱根一間溫泉,房間外面係個露天花園,然後有個私人溫泉,真係好正,不過貴D要2000幾港幣一晚,但值得!

我反而好奇,同團的人點睇你地?他們是否當你們情侶?有一起 ...
後來已經引起一對情侶注意,之後交代。

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 10:40 AM 發表 查看引用來源

跟住係咪除晒3浸溫泉?
就出下一篇,埋緊尾。一陣就知。 :smile_o12:

引用:
原帖由 性急仔 於 2009-6-19 10:57 AM 發表 查看引用來源

支持, 繼續支持,
浸住溫泉攪野:smile_47: , 你都夠膽死:smile_15:
好難忍既 :smile_o05:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-6-19 02:42 PM 發表 查看引用來源
嘩!
好鬼長呀! 如果我今日唔係悶到發慌我都唔會追黎睇.. xd"
不過都因為咁冇miss到d好野!
支持你丫
快d寫埋落去! 我想睇:smile_30:
thx for support
下一篇將會係今個星期最後一篇,我打長少少先出,要耐番dd。

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-19 03:09 PM 發表 查看引用來源

好難忍既 :smile_o05:
唔好忍喇!快啲出野喇。

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-19 03:10 PM 發表 查看引用來源

我一定等... 樓主支持你...

引用:
原帖由 ryanwwk 於 2009-6-19 03:10 PM 發表 查看引用來源

嘩..
咁咪要得好耐囉.. :smile_24:

唯有等下啦... :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆