上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 30/6晚♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  33.1k

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-17 09:47 發表 查看引用來源

生日快樂. :smile_o09:
多謝T+哥哥:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-17 13:44 發表 查看引用來源

都係星期3-4, 都係好難12點,除非我請假,今日都唔願起身:smile_o03:
但捱到星期五就可以休息,我要堅持:smile_o16:
不過星期六我想......休息:smile_42:
休息下啦~下星期先再玩:smile_o13:

踩踩場~~即閃~~:smile_43:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-15 07:53 PM 發表 查看引用來源

7月會有唱k,呢種活動歡迎新朋友,睇戲,墨魚驚fly機所以唔可以新朋友,因為我要俾錢先,
如果真的喜歡唱k,暫時係post傾下計先,你們幾歲?男?講明有無女朋友先>.
哇…到時一定熱鬧庶
:smile_38: 我25.5歲丫 唔會超齡丫
我想搵番我0既初戀丫:smile_13:

引用:
原帖由 小鋼炮打恐龍 於 2009-6-17 05:01 PM 發表 查看引用來源

哇…到時一定熱鬧庶
:smile_38: 我25.5歲丫 唔會超齡丫
我想搵番我0既初戀丫:smile_13:
SORRY, 應該無你要的初戀:smile_39:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-17 03:23 PM 發表 查看引用來源

休息下啦~下星期先再玩:smile_o13:
眼訓等收工, 剛剛一開網頁老闆行過,唔知睇唔睇到

未放工咩:smile_15:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-17 05:43 PM 發表 查看引用來源

眼訓等收工, 剛剛一開網頁老闆行過,唔知睇唔睇到
haha...i am also waiting to leave.....hoping your boss cannot see la...

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-17 05:41 PM 發表 查看引用來源

SORRY, 應該無你要的初戀:smile_39:
清純都有 無初戀:smile_27:

其實最主要係想識多D朋友仔庶:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆