上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.1k

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 13:24 發表 查看引用來源

好大雨:smile_42: 出去銀行入數,都濕晒:smile_13:
係, 突然間好大雨:smile_o08:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 09:16 發表 查看引用來源

無呀~~~~我好孤獨:smile_39:
咁祝你早找到好男人啦~嘻嘻
只要主動D既話~你應該得既~
一係降低要求lo~男人/女人通街都係~
隨手可得,努力~加油吧

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-9 09:17 發表 查看引用來源

禁快樂, 發生左咩事, 好想知:smile_13:
咁就講一至兩你知LO
用個幾鐘去估一個唔識既女仔名~最後我估中左
我足足諗左幾千個女仔名
係FB D 唔識既女性FD~講左好好多野比我知/對我好好~
原來我好易令人觸景生情,引導佢地講心事出來~(內容係機密唔講得)
仲有呢.........祕密
或者d人當我好無聊,不過我覺得好快樂

閃人~lu:smile_43:
把握機會做研究:smile_34:

放工返黎喇....:smile_o08:
我又唔見晒d腳毛....:smile_o14:

食飯飯喇~:smile_o13:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-9 01:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: ..................咁我陣間點算:smile_o08:
你出左街咩:smile_41:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-9 01:40 PM 發表 查看引用來源

係, 突然間好大雨:smile_o08:
好明顯係淋我,我好日都唔洗落街,為左張機票改期,去過數:smile_27:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-9 02:13 PM 發表 查看引用來源

咁就講一至兩你知LO
用個幾鐘去估一個唔識既女仔名~最後我估中左
我足足諗左幾千個女仔名
係FB D 唔識既女性FD~講左好好多野比我知/對我好好~
原來我好易令人觸景生情,引導佢地講心事出來~( ...
開心就得啦,又得米啦你:smile_40:

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-9 07:57 PM 發表 查看引用來源
放工返黎喇....:smile_o08:
我又唔見晒d腳毛....:smile_o14:
我遲過你收工:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆