上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (青葙篇) ~

收藏  |  訂閱
742  16.9k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

我已許配了人了,我只陪你去花姐家一會,就剩你一個了/請保重.花姐.如dadddy對你不敬,請大把打佢.我無所謂的:smile_30: :smile_30:
咁我唔返屋企:smile_40: :smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 04:09 PM 發表 查看引用來源
學得來狢啦
daddy呀,你真是呀,你想個女好,嫁女送工人先得呀.我和相公是唔會做家務的:smile_30:一係你做工人.唔好話我不孝:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 04:09 PM 發表 查看引用來源

你都知我們是賊父女,哈哈,太遲了:smile_27: ,我已在此地了.不過.不用報警.你拉daddy就得呀,我會平安過渡的:smile_30: :smile_30:
我係花花型警:smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-16 04:10 PM 發表 查看引用來源
你要在家等我daddy,否則我就大不孝了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 04:12 PM 發表 查看引用來源

你要在家等我daddy,否則我就大不孝了:smile_30: :smile_30:
我去打波好過:smile_30:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 04:10 PM 發表 查看引用來源
一齊住橋底
我唔住呀,我有家的 ,只是陪你一陣在花姐家吹水,住天橋底.我唔認你做daddy呀

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-16 04:10 PM 發表 查看引用來源
去邊

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-5-16 04:10 PM 發表 查看引用來源

daddy呀,你真是呀,你想個女好,嫁女送工人先得呀.我和相公是唔會做家務的:smile_30:一係你做工人.唔好話我不孝:smile_30:
使唔使買大送細

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-5-16 04:14 PM 發表 查看引用來源
去邊
抹窗:smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-16 04:13 PM 發表 查看引用來源
我去打波好過:smile_30:
無問題,你帶埋daddy去同你抹汗就得了:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆