上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 114)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.5k

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-5-19 19:30 發表 查看引用來源
踢完人仲可以做戲屈人食紅牌...... 好鬼叻........

http://www.youtube.com/watch?v=1pciI6v8hUc&feature=related
C7 真系有排學

引用:
原帖由 88ken 於 2009-5-19 19:46 發表 查看引用來源

不信是否更好呢
你想點SIN

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-19 08:39 PM 發表 查看引用來源

你想點SIN
未想到, 想到通知你

引用:
原帖由 88ken 於 2009-5-19 20:42 發表 查看引用來源

未想到, 想到通知你
你通知boy就可以 :smile_04:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-19 08:38 PM 發表

C7 真系有排學
真係唔同level .... 要好好學習唔好掛住係場邊fing頭.... :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-5-19 21:08 發表 查看引用來源

真係唔同level .... 要好好學習唔好掛住係場邊fing頭.... :smile_30:
唔系做唔到男主角

5月 19日 星期二 05:10 更新
賓帥恭喜曼聯拒賀費爺

利物浦領隊賓尼迪斯與曼聯主帥費格遜早前多次隔空罵戰後,似已結下化不開的恩怨。賓帥日前擺明車馬「唔妥」費格遜,拒絕祝賀費Sir贏得聯賽奪標。

加歷查艾比路亞和解

賓尼迪斯在擊敗西布朗的賽後只願祝賀曼聯第18次聯賽稱王﹕「我對其他球會領隊的態度通常都是禮貌和尊重,但費格遜發表了太多令我討厭的言論,所以我只會祝賀曼聯。紅魔表現出色,他們是一間大球會,亦是一間好球會。」另外,根據英超聯賽的傳統,亞軍球隊的主帥會寫信祝賀冠軍球會的領隊,但賓尼迪斯明顯對費格遜的怨恨極深,暗示不會理會這項英超傳統。

至於「紅軍」2名後衛艾比路亞及加歷查在比賽途中爆發衝突,賓帥則認為這是2人熱愛球隊的表現,他說﹕「他們希望協助門將連拿第20場聯賽保持不失,故心情緊張才互相推撞,我認為這種熱情對球隊反而是好事。」當事人加歷查亦向傳媒表示已經與艾比路亞握手言和。

有呢d咁唔輸得既領隊....隊波既前途

5月 19日 星期二 06:30 更新
曼城澄清無意炒曉士

(綜合報道)

星島日報報道

一直有謠傳會遭球會解僱的曼城領隊曉士,球會主席梅巴拉克昨證實,球會無意與曉士解除合約。他說:「我很驚訝外界會有這傳聞,因為雙方的關係一直非常良好,曉士在下季仍會執教曼城。」

車仔d領隊同人唔同命

回覆 367# 的帖子

呢條友教波係ok既....
不過個腦有d問題姐....... :smile_44:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-5-19 09:30 PM 發表
5月 19日 星期二 06:30 更新
曼城澄清無意炒曉士

(綜合報道)

星島日報報道

一直有謠傳會遭球會解僱的曼城領隊曉士,球會主席梅巴拉克昨證實,球會無意與曉士解除合約。他說:「我很驚訝外界會有這傳聞,因 ...
又係時候大兜亂架啦....
祖記抄左.... 皇馬都係抄架喇....
AC果件又走.... 車仔唔留........
wenger 唔知會唔會走佬呢..... ....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆