上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.6k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-3 06:44 PM 發表 查看引用來源

我又唔想特登搭車出市區喎:smile_13:
咁係周圍行下都好呀~~~
總之,要出下門口呀麻...............

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-3 06:47 PM 發表 查看引用來源

咁係周圍行下都好呀~~~
總之,要出下門口呀麻...............
都唔知去邊好:smile_42:
悶爆

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-3 06:50 PM 發表 查看引用來源

都唔知去邊好:smile_42:
悶爆
唔知架~~~
有時衝左出門口,行行下先諗到去邊架咋........

係屋企咪又係悶爆,係咪先........去外面個花花世界望下,
可能有d新發現呢

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-3 06:58 PM 發表 查看引用來源

唔知架~~~
有時衝左出門口,行行下先諗到去邊架咋........

係屋企咪又係悶爆,係咪先........去外面個花花世界望下,
可能有d新發現呢
搬左入尼成10年仲會有咩新意丫:smile_13:
一諗起落到商場人山人海個晝面就唔想落:smile_42:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-3 07:00 PM 發表 查看引用來源

搬左入尼成10年仲會有咩新意丫:smile_13:
一諗起落到商場人山人海個晝面就唔想落:smile_42:
哈哈哈~~~~~商場又真係好多人.......
去下d偏遠地區,去下海灘望下海都好.....
個人會爽好多,成日係屋企無病都變有病架.....

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-3 07:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈~~~~~商場又真係好多人.......
去下d偏遠地區,去下海灘望下海都好.....
個人會爽好多,成日係屋企無病都變有病架.....
一條友點會丫
你會架:smile_41:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-3 07:12 PM 發表 查看引用來源

一條友點會丫
你會架:smile_41:
kakkaak~~~一條友周圍去就多....
去睇海又真係未試過,諗就諗左好多次~~~~

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-5-3 07:17 PM 發表 查看引用來源

kakkaak~~~一條友周圍去就多....
去睇海又真係未試過,諗就諗左好多次~~~~
我都會,不過感覺會好lonely:smile_42:
唔好受架:smile_39:

:smile_40: 入嚟企下先~~~

又來支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆