上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(53)

收藏  |  訂閱
748  5.7k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-25 01:27 PM 發表 查看引用來源

我唔著裙既....:smile_34:
唔怪得之嫁唔去啦......邊有婚紗係褲黎架.......:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 01:23 PM 發表

點會介意喎:smile_13:
唔該都黎唔切:smile_24::smile_24::smile_40::smile_40:
:smile_35: 我都係只係幫手問下....未必一定有架...:smile_35:
我公司上個月arm arm請左個...:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-4-25 01:27 PM 發表 查看引用來源

咁...我係咪....入錯左黎呢:smile_13:
你唔係教緊我地呢班壞人向好既咩??:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-25 01:29 PM 發表 查看引用來源

你將你既歡樂建築係我既.........身上 :smile_39:
系咩, 我見唔到喎, 等我用手睇下搵唔搵到妳既痛苦:smile_47:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-4-25 01:27 PM 發表

咁奇.......不過....會計多數都系請囡囡既, 即系利是有好大既market
錯錯錯.....錯曬:smile_38:
高層好多係男人.....:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-25 01:28 PM 發表 查看引用來源

依家見光丫ma...唔arm mood啦...
佢地要既條件係....:smile_13: 黑ma ma既時間...:smile_13: .....
有次唔覺意入去見左一眼...露骨到.....:smile_27: 有誠意到影埋相出黎...:smile_27:
點解我睇唔倒架........:smile_27: :smile_27:
唔得.....以後點幾兩點.....一定要捕係度.........:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-25 01:28 PM 發表 查看引用來源

依家見光丫ma...唔arm mood啦...
佢地要既條件係....:smile_13: 黑ma ma既時間...:smile_13: .....
有次唔覺意入去見左一眼...露骨到.....:smile_27: 有誠意到影埋相出黎...:smile_27:
我都見過一次, 不過幾好玩喎

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 01:28 PM 發表

以後出黎......記住著褲.......:smile_34:
我日日都有著住......:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-4-25 01:29 PM 發表 查看引用來源

唔該晒.....:smile_15:
順便話埋......今晚要返我亞媽度食飯.....叫D細路沖涼先.....:smile_38: :smile_30:
好衰:smile_13::smile_13:

hello~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆