上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意篤波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
737  4.8k

引用:
原帖由 cherrydobee 於 21/4/2009 21:37 發表 查看引用來源
有架...大排檔嘛....:smile_30:
我又p你先:smile_30:
加多幾件衫夠唔夠呀...避彈衣好d:smile_30:
我呢樹無嘛~:smile_13: 搞到好似好慘咁~:smile_27:
p 完啦~:smile_30:
避彈衣擋唔到刀喎~:smile_30: 咪死得~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 09:40 PM 發表 查看引用來源
我呢樹無嘛~:smile_13: 搞到好似好慘咁~:smile_27:
九龍城應該好多野執架....:smile_41: :smile_30:
咁如果大菜刀....你call定白車好過啦:smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 09:40 PM 發表
教練好!乜你又收多個徒弟咩?:smile_38:
都話左...我好...慳氣架...放心...
bye:smile_43:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-21 09:45 PM 發表 查看引用來源

你咁快bye:smile_41:

引用:
原帖由 iris_yan 於 21/4/2009 21:45 發表 查看引用來源

你始終都係大徒兒~
我好放心啦~
又要做嘢喇~:smile_14: 快d 返呀~:smile_40:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 21/4/2009 21:45 發表 查看引用來源
九龍城應該好多野執架....:smile_41: :smile_30:
咁如果大菜刀....你call定白車好過啦:smile_30:
天橋底無呀..要行番入去先有~:smile_13: 我懶嘛..
刀仔都死得啦..仲要整把大菜刀~

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 09:51 PM 發表 查看引用來源
天橋底無呀..要行番入去先有~:smile_13: 我懶嘛..
刀仔都死得啦..仲要整把大菜刀~
叫人拎俾你嘛...住左咁耐應該有唔少fd...:smile_30:
咁唔好call白車喇....大菜刀乜都無架...

引用:
原帖由 cherrydobee 於 21/4/2009 21:54 發表 查看引用來源
叫人拎俾你嘛...住左咁耐應該有唔少fd...:smile_30:
咁唔好call白車喇....大菜刀乜都無架...
我d fd 搬哂啦..得番我一個咋..不如你可憐我..搬番出嚟住囉..:smile_13:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-21 09:57 PM 發表 查看引用來源
我d fd 搬哂啦..得番我一個咋..不如你可憐我..搬番出嚟住囉..:smile_13:
咁又唔得喎...搬一次屋要用好多錢..況且我呢度咁多野食...不如你搬過黎啦:smile_30:

引用:
原帖由 cherrydobee 於 21/4/2009 22:14 發表 查看引用來源
咁又唔得喎...搬一次屋要用好多錢..況且我呢度咁多野食...不如你搬過黎啦:smile_30:
咁你果樹仲有位咩~:smile_13: d 人難唔難相處架~:smile_13: 咁果頭近邊樹呀~:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆