上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異黐漆

收藏  |  訂閱
748  4.9k

引用:
原帖由 最愛你的人是我 於 2009-4-19 02:06 PM 發表

咁就差唔多..算你啦 哈哈:smile_30:
咁都有返D溫暖.
咁你唔好成日走左去...唔理我啦....掛屎我點算...:smile_24:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-19 02:08 PM 發表 查看引用來源

出家都要計數架:smile_30:
攞住隻魚出街,問人攞番轉頭啦D數:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-19 01:56 PM 發表 查看引用來源

咁樣我覺得唔開心...如果係咁...我寧願一個人...拍拖拍到做生意咁...:smile_39:
:smile_14:  邊個拍拖拍到咁生活化.生意式拍拖.

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-19 02:09 PM 發表

間中就開心既...不過樣樣都係老公買....咁就好似....自己冇咩用咁...:smile_13:
咪就係囉...大部份女人都係一樣..

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-19 02:10 PM 發表 查看引用來源

咁你唔好成日走左去...唔理我啦....掛屎我點算...:smile_24:
我都唔想走黎走去架..係對腳唔多聽話 哈哈

引用:
原帖由 最愛你的人是我 於 2009-4-19 02:12 PM 發表

我都唔想走黎走去架..係對腳唔多聽話 哈哈
你好明顯係冇腳既雀仔啦...你飛啦....:smile_24:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-19 02:10 PM 發表
攞住隻魚出街,問人攞番轉頭啦D數:smile_30:
唔洗埋數既咩..

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-19 02:13 PM 發表 查看引用來源

你好明顯係冇腳既雀仔啦...你飛啦....:smile_24:
咁又係架.我係隻無腳既雀仔.
但係最近搵到我既雀籠.

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-19 02:07 PM 發表 查看引用來源

乜你唔係咩..:smile_30:
我係蚊:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-19 02:09 PM 發表 查看引用來源

間中就開心既...不過樣樣都係老公買....咁就好似....自己冇咩用咁...:smile_13:
呢啲咪係港女性格囉:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆