上一頁下一頁
發新話題

CP-5 復活性戰 《紅C夾女差D失手》+《夜審小妖精》已加走光相

收藏  |  訂閱
576  33.0k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:25 AM 發表 查看引用來源

你要拜晒成個cp......因為好多come兄弟~~~:smile_30:
唔緊要!!最緊要係五哥第一個食到就得啦!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2009-4-15 11:37 AM 發表 查看引用來源
一世襟兄弟?:smile_30:
你係襟阿公呀~~~

引用:
原帖由 whwhfun 於 2009-4-15 11:43 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 你地快d結拜啦~~~:smile_30: :smile_30:
可能真係會嫁!!!睇吓五哥啦!!!:smile_13:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 11:40 AM 發表 查看引用來源

唔好話雙子係條粉皮啦!!個個都係我好兄弟!!:smile_38:
五哥,LADY兄,FRANKIE兄更加唔洗講啦@@:smile_44:
不如成班兄弟去桃園結拜,去加怡開幾圍慶祝~~!!:smile_30:

引用:
原帖由 D.STONE 於 2009-4-15 11:40 AM 發表 查看引用來源

唔好話雙子係條粉皮啦!!個個都係我好兄弟!!:smile_38:
五哥,LADY兄,FRANKIE兄更加唔洗講啦@@:smile_44:
你唔串我就係我好兄弟啦:smile_13: 叫你聲大佬先~

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

你唔串我就係我好兄弟啦:smile_13: 叫你聲大佬先~
你比人串係你人生目標黎個喎~~~~:smile_14:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

不如成班兄弟去桃園結拜,去加怡開幾圍慶祝~~!!:smile_30:
去桃園結拜<-ok
去加怡開幾圍慶祝<=問阿公wor...算唔算沉船宴:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-4-15 11:28 AM 發表 查看引用來源

雙子條粉皮仲未選擇 1定2喎~~~???:smile_40:
佢唔揀 咪今晚幫佢開個post 當佢揀左2

引用:

唉 我地咁對佢 都係想幫佢 你同佢熟d 一定會變成同我地一樣 :smile_46:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 11:52 AM 發表 查看引用來源

佢唔揀 咪今晚幫佢開個post 當佢揀左2
揀2好呀~~~~招呼兄弟一流~~!!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆