上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss ,徵朋友93

收藏  |  訂閱
742  6.8k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-23 11:06 PM 發表 查看引用來源

唔怕,到時妳飛撲埋文曲懷抱,我一定會狠狠抱實妳~:smile_40:
你知不知道,想當年.我看什麼鬼戲呀....,,,,,,,,,,得16 age,驚到一杯汽水一掐.重大呼,..,,,,成杯灑在男同學的褲上.他真的哭笑不得.回家時給人眼望望,我又不敢行近他身邊,最記得他話:唔睇得.就唔該你唔好睇 簡單累人不累已.真識保護自已

引用:
原帖由 文曲 於 2009-2-24 12:22 AM 發表 查看引用來源

好,蓉兒在文曲身邊、每日也有新玩意~ :smile_30:
像過山車一樣,,,,,,,,,高速前進.:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: 又會高又會低......保嬰丹吃呀:smile_30:

一於咁話,大被...........................同眠𤍣教.................88~ :smile_40:

呱呱呱~ :smile_30:
我唔答呀:smile_14:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-24 05:42 AM 發表 查看引用來源
早晨蓉兒,在一個依然潮濕的春天早上向你問好。
daddy你好,早上已天曉

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-2-24 08:36 AM 發表 查看引用來源
早晨蓉蓉..........................
比比,早晨

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-24 08:45 AM 發表 查看引用來源
hi!morning^^
k k.早呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-24 11:05 AM 發表 查看引用來源

k k.早呀
早呀.....蓉兒 :smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-24 11:20 AM 發表 查看引用來源

早呀.....蓉兒 :smile_34::smile_34:
早呀,,,,,,,,細佬.

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-24 11:21 AM 發表 查看引用來源

早呀,,,,,,,,細佬.
:smile_13: 今日講d咩呢 :smile_13:

早晨呀,,,蓉蓉,,你好呀,,我今早又走鬼啦,,,,

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-24 11:22 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 今日講d咩呢 :smile_13:
我好多話題呀,不過,我今日約了個朋友吃飯呀,我出去了,遲d回來,做乜咁悶呀:smile_14:
bye bye :smile_43: 回來見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆