上一頁下一頁
發新話題

新手肥妹徵32歲以上男仕做情人,知己

收藏  |  訂閱
420  3.9k

引用:
原帖由 豬8戒 於 2009-2-25 05:17 PM 發表 查看引用來源
做我散拖或sp囉:smile_47:
都話你四處溝女啦...................................:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 豬8戒 於 2009-2-25 05:20 PM 發表 查看引用來源
pm妳丫,,,,,,,,好嗎:smile_41:
可以呀...................................................................:smile_14:

唔知樓主會係咩時間上網呢
:smile_30:

肥有犯罪嗎?最重要自已開心:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-25 17:20 發表 查看引用來源

都話你四處溝女啦...................................:smile_22: :smile_22:
我邊有四處溝女呀:smile_41:

To 肥妹仔:呢度肥既女仔會無咩人理架, 同埋呢一區d 男仔,你要小心d :smile_39:  睇清楚, 起清人地底至好拍..
你都唔想搵sp 或散拖架!!

引用:
原帖由 我係肥妹仔 於 2009-2-16 02:36 PM 發表 查看引用來源
我係一個28歲0既肥妹........
誠徵32歲以上細心0既男仕鐘意同肥妹做知己or情人
如果你地要求樣靚身材正0既我就唔0岩你啦:smile_24:
又如果你地你想搵食0既往(sex)你搵錯地方啦

歡迎你地入黎傾下同pm ...
支持下先........:smile_35:

hello........nice to meet u how ar u ....

引用:
原帖由 kcss 於 2009-2-26 14:12 發表 查看引用來源
To 肥妹仔:呢度肥既女仔會無咩人理架, 同埋呢一區d 男仔,你要小心d :smile_39:  睇清楚, 起清人地底至好拍..
你都唔想搵sp 或散拖架!!
好似講緊我喎:smile_45: :smile_45:

尼區d男仔真係要小心d丫:smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆