上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 異靈靈

收藏  |  訂閱
751  4.6k

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 01:48 PM 發表 查看引用來源

禾而家經常去玩人地果d~~

禾都重想生多2件~~
生啦生啦~ :smile_38: 老實講, 我成日覺得小朋友得自己一個, 會好悶, 同埋....:smile_13:

點都好, 我可以有得玩....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 13:50 發表 查看引用來源
5水quote起佢,一言既出,咩馬都難追~~
同你傾傾o下都可以冇反應

算啦,我閃人喇:smile_43:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 01:50 PM 發表 查看引用來源

你講得好正面...:smile_40:
禾不嬲都係貢正面ka la~~

5係你想睇到禾反面咩~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 01:48 PM 發表 查看引用來源

禾而家經常去玩人地果d~~

禾都重想生多2件~~
夾錢員唔駛湊馬仔咩

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-2-8 01:51 PM 發表 查看引用來源

緊係後者啦:smile_34:
咁你做玩果個, 仲唔趁機會, 玩多幾年....:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 01:51 PM 發表 查看引用來源

生啦生啦~ :smile_38: 老實講, 我成日覺得小朋友得自己一個, 會好悶, 同埋....:smile_13:

點都好, 我可以有得玩....:smile_30: :smile_30:
摸摸利是

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-2-8 01:52 PM 發表 查看引用來源

米高午安

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-8 01:51 PM 發表 查看引用來源

而家生就屎得la,做到70歲都5掂ar~~

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-2-8 01:52 PM 發表 查看引用來源

你而家係咪當我冇到, 我一路有應你架喎.....:smile_22:

貢樣就閃....:smile_39:

引用:

你想要d咩反應~~ byebye la~~:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆