上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕7♡♥♡

收藏  |  訂閱
738  7.0k

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 11:03 PM 發表 查看引用來源

有女朋友7-8年來 無理由識我:smile_13: 我明明識d人無女朋友:smile_13:
無預你呀,你都無pm我
我現在飛左佢....我咪合資格囉

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 11:07 PM 發表 查看引用來源

禁我病寫錯字:smile_27: 我食埋藥訓先啦,明天雙倍工作:smile_43:
好好休息啦

引用:
原帖由 chan79311 於 2009-2-2 10:21 PM 發表 查看引用來源
未過年都約左去睇啦:smile_38:
禁相約食飯,唔好相約一齊病啦:smile_42:

無覆果d post大家見諒,藥力發作:smile_27:
自助餐請pm,我明晚會check,同訂位:smile_38:
其實訂定期左,都時先加加減減,平平地各自食喜歡的野,幾好呀:smile_13:
又可以好好傾下計:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 11:07 PM 發表 查看引用來源

禁我病寫錯字:smile_27: 我食埋藥訓先啦,明天雙倍工作:smile_43:
自己要小心身體呀:smile_13:
早d休息喇:smile_40:
聽日努力:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 11:13 PM 發表 查看引用來源

禁相約食飯,唔好相約一齊病啦:smile_42:

無覆果d post大家見諒,藥力發作:smile_27:
自助餐請pm,我明晚會check,同訂位:smile_38:
其實訂定期左,都時先加加減減,平平地各自食喜歡的野,幾好呀:smile_13:
又 ...
純純....早D休息吧...祝早日康復

引用:
原帖由 kk4949 於 2009-2-2 11:09 PM 發表 查看引用來源

我現在飛左佢....我咪合資格囉
講就容易,kk冷靜d,你真的心淡自然做到決定:smile_40:
唔好一時衝動,而且唔好諗住即刻識一個換左佢,人地唔係佢代替品,所以你應該冷靜先決定:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 11:16 PM 發表 查看引用來源

講就容易,kk冷靜d,你真的心淡自然做到決定:smile_40:
唔好一時衝動,而且唔好諗住即刻識一個換左佢,人地唔係佢代替品,所以你應該冷靜先決定:smile_38:
你理佢丫...人講你咪聽住先囉:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-2 11:16 PM 發表 查看引用來源

個男仔都認咗啦....我仲可以點做呀?
係...七八感情係好長....但....唉:smile_27:

真訓,明天待續

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-2-2 11:08 PM 發表 查看引用來源
仲諗..飛得喇:smile_45:
我定决飛佢......
佢仲想一路呃我落去:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆